Новини

26 Листопада, 2018 р., 15:57
Історія – скарбниця наших діянь,
26 Листопада, 2018 р., 15:41
23 листопада 2018 року провідні фахівці Яготинської районної філії КОЦЗ відвідали Яготинський НВК №3, де провели профорієнтаційні уроки  на тему: «Формула вибору професії. Складова «Треба» та «Гендер і професія» для учнів 8Б та 9Г класів.
26 Листопада, 2018 р., 14:54
Щорічно у четверту суботу листопада в Україні  проходять жалобні заходи, приурочені вшануванню пам’яті жертв Голодомору 1932-33 років. Ці жахливі сторінки в історії українського народу відгукуються болем та щемом у душі кожного небайдужого до подій того часу.
24 Листопада, 2018 р., 09:47
У цю суботу ми традиційно запалюємо свічки в пам'ять жертв Голодомору. У цей день громада району в знак скорботи приспускає Державний Прапор і хвилиною мовчання вшановує пам’ять про загиблих у роки лихоліття. Ми спільно молимось за багатомільйонну втрату українського люду. Світлі душі невинно убієнних українців незримо поруч з нами.
24 Листопада, 2018 р., 09:45
9 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещук перебував з робочим візитом в Яготинському районі. Під час зустрічі актив Яготинського району піднімав питання щодо проведення ремонту вул.Толбухіна в м.Яготин.
23 Листопада, 2018 р., 14:02
Що таке субсидія? Житлова субсидія надається: на оплату внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, за абонентське обслуговування для споживачів комунальних послуг, що надаються у багатоквартирних будинках за індивідуальними договорами, житлово-комунальних послуг, а також витрат на управління багатоквартирним будинком, в якому створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, житлово-будівельний (житловий) кооператив; на придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива один раз на рік.
23 Листопада, 2018 р., 13:55
Сьогодні, 23 листопада  2018 року, під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації В.Б.Шишко відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів апарату райдержадміністрації.
23 Листопада, 2018 р., 12:50
Відбулось  засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Яготинському районі заходів з відзначення Дня пам’яті жертв Голодомору. У засіданні взяли участь члени оргкомітету: перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, керівник апарату адміністрації В.Б.Шишко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району.   
23 Листопада, 2018 р., 10:24
До 85-тих роковин Голодомору в Україні Державний архів Київської області підготував виставку архівних документів «Київщина. Україна пам’ятає – світ визнає!», on-line версію якої представлено на веб-сайті Яготинської районної державної адміністрації, архівного сектору Яготинської районної державної адміністрації. На виставці експонуються документи Державного архіву Київської області. Експозиція виставки складається з таких розділів: «Карта Голодомору»; «Причини Голодомору»; «Наслідки Голодомору»; «Україна пам’ятає – світ визнає».
23 Листопада, 2018 р., 08:23
З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко, було проведено засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування