В м.Яготин тривають роботи з поточного - середнього ремонту вул. Толбухіна

Дата: 24.11.2018 09:45
Кількість переглядів: 853

Фото без опису9 листопада, голова Київської обласної державної адміністрації О.Д.Терещук перебував з робочим візитом в Яготинському районі. Під час зустрічі актив Яготинського району піднімав питання щодо проведення ремонту вул.Толбухіна в м.Яготин.

Як повідомлялося раніше, відповідно до розпорядженням голови Київської обласної державної адміністрації № 379 від 25.07.2017  автомобільна дорога  С102519 Хлібоприймальний пункт-/М-03/ (вул. Толбухіна) була включена до переліку об’єктів, щодо яких проводиться експеримент з фінансового забезпечення здійснення заходів з розвитку автомобільник доріг загального користування в Київькій області для проведення поточного середнього ремонту на ділянці км 0+300 – 3+450 на що закладено кошти 18977092,40 грн.

Департаментом регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Київської обласної державної адміністрації оголошенно тендер щодо визначення виконавця робіт по проведенню поточного середнього ремонту дороги. Про те за підсумками проведення тендеру, один із заявників подав скаргу до Антимонопольного комітету України щодо порушення замовником Процедури закупівлі, після чого за рішенням тендерної комісії, проведення тендеру відмінено, кошти не були виділені, і з рештою довгоочікуваний ремонт не розпочався.

Після зустрічі з активом Яготинського району, 9 листопада 2018 року, Губернатор особисто перевірив стан дороги   С102519 Хлібоприймальний пункт-/М-03/ (вул. Толбухіна) після чого вже за декілька днів розпочались роботи з її ремонту.

Так, за словами директора ТОВ «Дорожнє підприємство «Магістраль» В.П.Дідуха, по вулиці Толбухіна буде ліквідовано 3 150 м2 ямковості, на що планується витратити 265 тис.т. асфальтобетону. Проведення вказаних робіт дасть можливість мешканцям міста та району безпечно рухатись по вказаній автомобільній дорозі в осінньо - зимовий період. Закінчити роботи з ремонту, підприємство планує до суботи 24 листопада.

22 листопада, заступник голови Яготинської районної державної адміністрації В.М.Гончар особисто проінспектував стан проведення робіт з поточного середнього ремонту вул.Толбухіна. В цілому, Володимир Миколайович залишився задоволеним проведеними роботами, адже безпека дорожнього руху є пріоритетом для районної влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування