Засідання оргкомітету з відзначення Дня пам’яті жертв Голодомору

Дата: 23.11.2018 12:50
Кількість переглядів: 489

Фото без описуВідбулось  засідання організаційного комітету з підготовки та проведення в Яготинському районі заходів з відзначення Дня пам’яті жертв Голодомору. У засіданні взяли участь члени оргкомітету: перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко, керівник апарату адміністрації В.Б.Шишко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району.   

На засіданні оргкомітету обговорювалися питання організації та проведення основних заходів до Дня пам’яті жертв Голодомору,  які відбудуться 24 листопада 2018 року.

Відповідно до запланованих заходів  в м.Яготин на міському кладовищі (автобусна зупинка «Нова»)  та в населених пунктах району відбудуться покладання траурних вінків і композицій з житніх та пшеничних колосків до пам’ятних знаків, місць поховань жертв голодоморів та проведення мітингів-реквіємів за участі представників органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадських організацій, учнівської молоді, громадськості району, проведення  панахид за жертвами. 

У навчальних закладах, закладах культури відбудуться відкритті перегляди літератури та відеофільмів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування