Новини

23 Листопада, 2018 р., 08:12
Олексій Кавилін: «Сума надходжень зі сплати єдиного внеску зросла на 30%» Сума надходжень зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за січень-жовтень 2018 року складає 6,8 млрд. грн. Про це повідомив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін. Згідно з наданою ним інформацією, цей показник на 30% перевищує минулорічний: додатково на виконання державою соціальних гарантій перед громадянами  надійшло 1,6 млрд. грн.
23 Листопада, 2018 р., 08:09
В’ячеслав Кириленко взяв участь у відкритті Міжнародного форуму до 85-х роковин Голодомору
23 Листопада, 2018 р., 08:04
В період з 20 по 21 листопада інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ТОВ «РОЗПОДІЛЬЧИЙ ЦЕНТР «ПЛЮС».
23 Листопада, 2018 р., 07:48
З 12 по 21 листопада  працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 26 сім’ях, в яких виховується 46 дітей та проживають в Яготинському районі: села Сотниківка, Супоївка, Капустинці, Райківщина, Богданівка, Черняхівка, Фарбоване та місто Яготин.
22 Листопада, 2018 р., 16:56
З метою формування якісно нової системи забезпечення та захисту прав дітей на рівні кожної громади із запровадженням дієвого механізму взаємодії служб у справах дітей та сім’ї та центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді у напрямі дотримання найкращих інтересів дітей  відбулася семінар-нарада для начальників служб у справах дітей та сім’ї райдержадміністрацій та міськвиконкомів (міст обласного значення), директорів центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та представників об’єднаних територіальних громад області, за участю представників Міністерства соціальної політики України , а також Колегія служби у справах дітей та сім’ї Київської облдержадміністрації.
22 Листопада, 2018 р., 16:53
22 листопада, в приміщенні управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, відбулося чергове засідання Комісії з питань надання населенню житлових субсидій, пільг та призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям під головуванням першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко.
22 Листопада, 2018 р., 16:15
Сьогодні, 22 листопада в приміщенні Фарбованського НВК відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського за участі членів колегії, сільських голів, керівників установ та організацій району, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, засобів масової інформації.
22 Листопада, 2018 р., 08:44
Голова Яготинської  райдержадміністрації В.С.Шмигановський  провів зустріч з сім’ями загиблих учасників АТО.
22 Листопада, 2018 р., 08:40
Протягом листопада працівниками Яготинського  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді здійснено  оцінку потреб сімей, яким призначена допомога при народженні дитини.
21 Листопада, 2018 р., 19:29
Діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, які мають інвалідність, матимуть можливість проживати у прийомних сім'ях та ДБСТ до 23 років

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування