Новини

20 Березня, 2019 р., 18:42
На засіданні Кабінету Міністрів 20 березня було схвалено проект змін до Законів України, спрямований на впровадження в Україні міжнародної ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» та надання фінансової підтримки таким громадам.
20 Березня, 2019 р., 09:00
ПДВ залишається флагманом у формуванні доходів бюджету, - Олексій Кавилін
19 Березня, 2019 р., 10:20
У лютому-березні 2019 року Україна згадує початок російсько-української війни, яку розв’язала Російська Федерація з метою реставрації імперської Росії. Вже п`ятий рік поспіль українці відважно захищають власну землю, свободу та незалежність.  Коріння російсько-українського протистояння сягає часів становлення Гетьманщини та Конотопської битви. Російський імперіалізм завжди мав на меті завоювання українських земель, знищення чи максимального ослаблення нашої державності, витягування матеріальних та інтелектуальних ресурсів України для реалізації власного імперського проекту.
19 Березня, 2019 р., 10:19
20 березня 2019 року о 10:00 у КП «Водно-інформаційний центр» виконавчого органу Київської міської ради за участю голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука та Київського міського голови Віталія Кличка відбудеться засідання круглого столу на тему: «Київська агломерація: перспективи співпраці столиці та передмістя», напередодні Всесвітнього дня води.
19 Березня, 2019 р., 10:16
Величезний крок назустріч європейським стандартам – автомобілісти Київщини звикають до унікального онлайн-сервісу «Електронний кабінет водія», запровадженого Головним сервісним центром МВС наприкінці минулого року. Перенесення послуг у віртуальну площину мінімізує витрати часу та зусиль клієнтів сервісних центрів МВС під час реєстраційних операцій і робить найпопулярніші послуги центрів доступними, а їх надання – якіснішим.
19 Березня, 2019 р., 09:07
Вже традиційно голова адміністрації В.С.Шмигановський проводить зустрічі з активом сіл району. Так, 18 березня голова адміністрації відвідав с.Кулябівку, де зустрівся з громадою села.
19 Березня, 2019 р., 08:36
18 березня 2019 року, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду за участі голови Яготинської районної ради П.В.Гайдая, першого заступника міського голови С.О.Овчаренка, в.о. керівника апарату адміністрації Т.О.Орел, керівників територіальних відомств, структурних підрозділів адміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.
18 Березня, 2019 р., 22:29
19 березня 2019 року з 10.00-12.00 у приміщенні Бориспільської місцевої прокуратури за адресою: м.Бориспіль, вул.Героїв Небесної Сотні, 21 особистий прийом громадян здійснюватиме заступник прокурора Київської області Андрій Петрович Мілевський.
18 Березня, 2019 р., 20:45
Рівно 10 років минуло з того часу, як Україна запровадила одну із вкрай важливих новацій інституту виборів – Державний реєстр виборців. Це добре захищена автоматизована система, яка дає можливість: а) постійно оновлювати базу даних про громадян, які мають право голосу; б) обліковувати виборців незалежно від їхнього місцезнаходження; в) забезпечити включення одного виборця до реєстру лише один раз.
18 Березня, 2019 р., 20:43
Прийміть наступну інформацію до відома та використання в роботі.  Зафіксовані випадки про розсилання невідомими особами анкет-опитувань від імені НАЗК (див. мал.) Також трапляються випадки проведення опитування за допомогою телефонного дзвінка, під час якого відбувається уточнення інформації  щодо інформації, зазначеної в декларації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування