Новини

25 Березня, 2019 р., 10:41
Відповідно до план-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов'язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, в установах, організаціях на території Яготинського району у 2019 році 22 березня 2019 року  проведено на котельні КПТМ «Яготинтепломережа» спеціальне об’єктове навчання на тему «Оперативні дії персоналу по ліквідації аварійних ситуацій і попередженню аварій у випадку їхнього виникнення – витік газу у котельному залі». В ході відпрацювання проведено ліквідацію умовного витоку газу під час роботи газових котлів міської котельні. За результатами тренування проведено засідання керівництва КПТМ «Яготинтепломережа» на якому проведено аналіз тренування.
22 Березня, 2019 р., 12:50
Одним із найдієвіших способів надання допомоги безробітнім у підборі підходящої роботи, а роботодавцям – у якісному підборі кадрів є проведення ярмарки вакансій. Безпосереднє спілкування роботодавців з претендентами у присутності працівників служби зайнятості дає ефективний результат. Для пошуку кандидатів на вакантні місця 21 березня 2019 року о 10 год. 00 хв. Яготинською районною філією КОЦЗ  проведено ярмарку вакансій.  В роботі заходу взяли участь:  представники ТДВ «Яготинський маслозавод» (вакансії – прибиральник службових приміщень, муляр ВКБ, вантажник, виробник сиру), ТОВ ФІРМА «ТМА» (вакансії – інженер-конструктор, токар), КП «Комунальник» (вакансії – водій, робітник з благоустрою, машиніст екскаватора, електрогазозварник, прибиральник територій), Укрпошта Центр поштового зв'язку №8 (вакансії – листоноша, начальник ВПЗ, старший інструктор поштового зв'зку), Управління державної охорони України (м. Київ).
22 Березня, 2019 р., 09:57
Групу портового контролю в Державному міжнародному аеропорту «Бориспіль» відвідав експерт Всесвітньої митної організації Стефан Бишов (Німеччина)
22 Березня, 2019 р., 09:40
21 березня, голова адміністрації В.С.Шмигановський відвідав с.Райківщина, де зустрівся з активом села.
21 Березня, 2019 р., 18:46
Сьогодні, 21 березня в залі засідань адміністрації  відбулось чергове засідання колегії районної державної адміністрації під головуванням голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського та за участі заступника голови районної ради В.А.Потельчака, міського голови Н.М.Дзюби, членів колегії,  сільських голів, начальників управлінь, відділів райдержадміністрації, засобів масової інформації.
21 Березня, 2019 р., 18:14
В Київській обласній державній адміністрації за участі очільника ОДА Олександра Терещука, заступника голови Алли Арешкович, керівного складу і начальників структурних підрозділів департаменту охорони здоров’я, головних лікарів лікувально-профілактичних закладів області, керівників медичних навчальних закладів відбулося засідання колегії Департаменту охорони здоров’я.
21 Березня, 2019 р., 18:13
Нерест – це головний та найважливіший період у риби. З метою охорони, збереження та створення сприятливих умов для природного відтворення водних біоресурсів з 29 березня 2019 року встановлюється нерестова весняно-літня заборона. Тривалість заборони відрізняється залежно від водойми. Так, у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками заборона триває по 6 червня (включно), у всіх річках та їх кореневих водах – по 17 травня, у новостворених водних об’єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об’єктах – по 26 червня.
21 Березня, 2019 р., 16:43
Управлінням протидії митним правопорушенням та міжнародної взаємодії Київської митниці ДФС у співпраці з ГУБКОЗ СБ України попереджено переміщення нашим співвітчизником через митний кордон України наркотичного засобу кокаїну.
21 Березня, 2019 р., 16:39
З метою популяризації професії пожежника, підвищення рівня обізнаності учнів з питань пожежної безпеки 21 березня 2019 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ, в рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено екскурсію учням 6-7 класів Яготинського НВК №2 в 28-ДПРЧ м. Яготин. В ході даного заходу продемонстровано пожежну техніку, яка стоїть на озброєнні підрозділу, бажаючим було надана можливість вдягнути пожежне споряження, проведено  бесіди з дітьми на тему «Основні правила поведінки при пожежі», «Увага вибухо-небезпечні предмети», «Увага небезпечні хімічні речовини» та «Попередження пожеж в екосистемах», розповсюджено агітаційні брошури та плакати, акцентовано увагу на запобігання виникненні пожежі та небезпеку використання таких предметів, як сірники в якості іграшки та про негативні наслідки безконтрольного використання подразнюючих хімічних речовин (аерозолів, порошків, рідин).
21 Березня, 2019 р., 13:24
Вже традиційно голова адміністрації В.С.Шмигановський щоденно проводить виїзні зустрічі з громадянами в населених пунктах району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування