Новини

13 Березня, 2019 р., 16:59
Президент Петро Порошенко наголошує, що в Україні має бути нетерпимість до корупційних дій на всіх рівнях. «Ми маємо абсолютно чіткі підходи, що в країні має бути нульова толерантність до корупції», - заявив він під час виступу на Форумі «Від енергоефективності до енергонезалежності».
13 Березня, 2019 р., 16:11
З метою популяризації професії пожежника, підвищення рівня обізнаності учнів з питань пожежної безпеки 13 березня 2019 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ, фахівцями Яготинської районної філії Київського обласного центру зайнятості та  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації м. Яготин в рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено екскурсію учням Яготинського НВК №2 в 28-ДПРЧ м. Яготин.
13 Березня, 2019 р., 16:05
На засіданні Кабінету Міністрів 13 березня було ухвалено рішення запровадити з квітня виплату додаткової допомоги багатодітним сім’ям. Це черговий крок Уряду, спрямований на підтримку родин з дітьми та збільшення народжуваності в країні. Зокрема, з вересня минулого року всі новонароджені отримують «пакунок малюка», в цьому році у родин з’явилась можливість отримувати від держави доплату за послуги няні, будуються нові дитячі садочки, щоб батьки могли віддати дитину на навчання.
13 Березня, 2019 р., 13:12
11 березня голова адміністрації В.С.Шмигановський побував з робочим візитом в с.Сулимівка Яготинського району, де зустрівся з громадою села з метою обговорення та вирішення нагальних питань котрі турбують їх мешканців.
13 Березня, 2019 р., 10:11
Реформування української освітньої системи вимагає нових підходів до організації і змісту навчальної діяльності. Важливе місце посідає один із перспективних напрямів сучасної шкільної педагогіки – музейна педагогіка, що вирішує проблеми формування особистості, а саме: залучення учнівської молоді до дослідницької діяльності засобами музейної експозиції з використанням інформаційних технологій, розвиток дослідницьких умінь і творчих здібностей, вироблення здатності до самостійних суджень і оцінок, навичок критичного мислення.
13 Березня, 2019 р., 09:25
Напевно, для переважної більшості українців слово «булінг» викликає такі ж зрозумілі асоціації, як «бінджвотчинг» чи «бодішеймінг». Та попри словесну новизну явище булінгу, на жаль, є вкрай поширеним серед українських підлітків. 
13 Березня, 2019 р., 09:24
Президент Петро Порошенко заявив, що Україна вже має успіхи у зміцненні обороноздатності і поставив завдання оборонній промисловості працювати над створенням високоточних ракет.
13 Березня, 2019 р., 09:13
На виконання доручення Прем’єр-міністра України В. Гройсмана і голови КОДА О. Терещука, сьогодні в залі засідань Яготинської районної державної адміністрації відбулась нарада з директором Київська міська дирекція АТ "Укрпошта» В.Олещенком.
13 Березня, 2019 р., 08:48
«Платники Київщини перерахували до місцевих бюджетів 2,2 млрд. грн.», – Олексій Кавилін Як повідомив начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін, за два місяці 2019 року до місцевих бюджетів від платників податків регіону надійшло 2,2 млрд. грн. Темп росту до фактичних надходжень 2018 року у приведених умовах складає 28%, а сума додаткових коштів дорівнює 493 млн. грн.
13 Березня, 2019 р., 08:22
11 березня о 16:48 до оперативно – диспетчерської служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання в по вул. Гагаріна.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування