Новини

28 Березня, 2019 р., 09:03
Останнім часом до Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області (далі – Головне управління) надходять повідомлення, що певними особами із посвідченнями представників громадських організацій у сфері захисту споживачів здійснюються перевірки суб’єктів господарювання щодо виконання ними вимог у сфері харчового законодавства та захисту споживачів. При цьому зазначені особи, погрожуючи суб’єктам господарювання застосуванням санкцій за нібито встановлені порушення, вимагають від них грошову винагороду за незастосування таких санкцій.
27 Березня, 2019 р., 19:39
Однією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян. Відповідно до затвердженого графіка 27 березня голова адміністрації В.С.Шмигановський провів черговий прийом громадян.
27 Березня, 2019 р., 19:14
27 березня, в приміщенні малої зали Яготинської районної державної адміністрації проведено засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації.
27 Березня, 2019 р., 18:43
Загалом всі центральні органи виконавчої влади, що входять до системи Міністерства внутрішніх справ України, переведені на посилений режим за кілька днів до виборів. Про це йшлося 25 березня під час міжвідомчої відеоселекторної наради за участі першого заступника Міністра внутрішніх справ Сергія Ярового та Голови Національної поліції України Сергія Князєва.
27 Березня, 2019 р., 18:39
З метою підвищення готовності органів та підрозділів ДСНС до дій за призначенням у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також організації заходів щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об’єктах, задіяних до проведення 31 березня виборів Президента України, з 9 години 25 березня органи управління і сили ДСНС України переведені на посилений режим несення служби.
27 Березня, 2019 р., 18:32
27 березня 2019 року працівниками 28 - Державної пожежно-рятувальної частини м. Яготин проведено щорічну планову перевірку протипожежного водопостачання Яготинського Пункту тимчасового розміщення біженців. В ході, якої було перевірено зовнішнє та внутрішнє водопостачання. Також під час перевірки проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику з працюючим персоналом об`єкту.
27 Березня, 2019 р., 16:58
27 березня о 07:04 до оперативно-рятувальної служби Яготинського району надійшло повідомлення про загорання в с.Гензерівка, вул.Шевченка.
27 Березня, 2019 р., 16:38
26 березня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю, відбулась зустріч голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з жителями  с.Черняхівки  з метою обговорення актуальних та проблемних питань громади.
27 Березня, 2019 р., 08:47
Здійснений у березні поточного року перерахунок пенсій дозволив збільшити пенсії для майже 9 млн українців, причому мінімальний розмір збільшення склав 100 грн. Про це повідомив Міністр соціальної політики України Андрій Рева.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування