Новини

25 Березня, 2019 р., 15:34
25 березня 2019 року на базі Яготинського НВК № 2 завідувачем районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА організовано проведення фестивалю педагогічних ідей для вчителів іноземних мов з теми: «Мій особистісно зорієнтований  урок». У заході взяли участь 24 педагоги із 16 закладів загальної середньої освіти Яготинського району. Ділилися своїми педагогічними ідеями Цигипа Л.М.(Яготинський НВК № 2), Філатова-Квітковська О.А. (Яготинський НВК № 2), Радіонова Ю.В. (Капустинський НВК), Кисіль-Тонконіг Я.О. (Яготинський НВК № 3).
25 Березня, 2019 р., 15:33
15 березня 2019 року в приміщенні Макарівського Будинку культури відбувся другий відбірковий тур обласного дитячо-юнацького конкурсу сучасної пісні «Калиновий дзвін», в якому брали участь солісти та вокальні колективи різних районів Київщини. У вокальному дійстві взяли участь учні викладача Яготинської дитячої школи мистецтв Віри Миколаївни Кисіль – Іванна Бусло, Олексій Троцюк та багатьом відомий в місті ансамбль чарівних дівчат «Віста», у складі якого: Іванна Бусло, Анастасія Прокопенко, Альона Красножон, Валерія Ковальчук, Вікторія Марчук та Домініка Тонконіг.
25 Березня, 2019 р., 12:54
25 березня 2019 року, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду за участі голови Яготинської районної ради П.В.Гайдая,міського голови Н.М.Дзюби, в.о. керівника апарату адміністрації Т.О.Орел, керівників територіальних відомств, структурних підрозділів адміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.
25 Березня, 2019 р., 11:11
Районна влада значну увагу приділяє розвитку галузі охорони здоров’я. В цьому році проводяться капітальні ремонти на об’єктах первинної медико-санітарної ланки, де створюються всі необхідні зручності для отримання якісних медичних послуг.
25 Березня, 2019 р., 10:58
Вечірній вояж Президента до Брюсселя – за десять днів до виборів у столиці ЄС зустріч керівництва усіх європейських політичних інституцій в форматі міні-саміту. На порядку денному – знов Україна. Лідери Європарламенту, Єврокомісії та ЄС демонструють підтримку Петру Порошенку, обговорюють нові санкції проти Росії та інтеграцію України у енергоринок Європи.
25 Березня, 2019 р., 10:56
22 березня 2019 року для учнів  8-Б та 9-В класів  Яготинського НВК «Спеціалізована ЗОШ №2» були проведені інтерактивні профорієнтаційні уроки   на тему: «Джерела інформації про професії» та «Формула вибору професії. Складова «Можу».
25 Березня, 2019 р., 10:49
Партію підробленої валюти в перерахунку майже на півмільйона гривень намагався ввезти на територію України через пункт пропуску «Бориспіль» громадянин Киргизької республіки
25 Березня, 2019 р., 10:48
Вітаю, пане Міністре! Чи не могли б ви мені відповісти на декілька запитань щодо виконання рішення суду? Маю на руках рішення суду і не знаю, що робити з ним далі.
25 Березня, 2019 р., 10:46
Вже за тиждень в Україні відбудеться перший тур президентських виборів. Тому в межах інформаційної кампанії Мін’юсту «Я МАЮ ПРАВО ГОЛОСУ» ми нагадуємо основні правила голосування та перебування на виборчій дільниці. Дотримання цих правил дозволить  вам реалізувати своє виборче право швидко, надійно та без зайвих перешкод.
25 Березня, 2019 р., 10:44
22 березня 2019 року інспекторським складом Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області спільно з засобами масової інформації та сільським головою проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Лемешівської сільської ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування