Новини

27 Березня, 2019 р., 08:45
Пенсійним фондом України 25 березня згідно із затвердженими графіками завершено фінансування пенсійних виплат та житлових субсидій.
27 Березня, 2019 р., 08:39
Районною організацією Профспілки працівників освіти  спільно з  відділом освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації у приміщенні Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. №3» 26 березня 2019 року    проведено  районну спартакіаду працівників освіти.
26 Березня, 2019 р., 12:42
Останнім часом фіксується значна кількість випадків щодо фальсифікації оригінального насіннєвого матеріалу польових культур. Щоб уберегтися від масового засилля підробок на ринку насіння можна тільки будучи добре проінформованим,  якщо виникли сумніви щодо оригінальності насіння, зверніть увагу на такі показники:
26 Березня, 2019 р., 10:16
1.Обстежено умови проживання 13 непрацездатних громадян, з них виявлено 13 осіб, які потребують обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома, їм надано допомогу в оформленні необхідних документів та зараховано на обслуговування;
26 Березня, 2019 р., 10:13
З 1 квітня 2019 року в Україні збільшується допомога багатодітним сім’ям. Уряд виплачуватиме батькам на кожну третю і наступну дитину щомісяця 1 700 грн. Виплати здійснюватимуться до тих пір, поки дитині не виповниться 6 років.
25 Березня, 2019 р., 16:43
Вже традиційно голова адміністрації В.С.Шмигановський проводить зустрічі з активом сіл району. Так, 22 березня голова адміністрації відвідав с.Богданівка, де зустрівся з громадою.
25 Березня, 2019 р., 16:15
Щиро вітаємо Вас з професійним святом – Днем служби безпеки України!  З нагоди професійного свята висловлюємо Вам щиру вдячність за сумлінне й самовіддане виконання Вашого конституційного обов’язку, значний внесок у зміцнення національної безпеки, захист політичних, економічних і військових інтересів держави.  Впевнені, що працівники Служби безпеки України завжди залишатимуться зразком гідності й відданості своєму народові й надалі з честю виконуватимуть покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості, забезпечуючи територіальну цілісність і суверенітет України.  Від щирого серця бажаємо Вам і Вашим родинам добра і щастя, злагоди і міцного здоров’я, добробуту, невичерпної енергії, сил, наснаги і здобутків у нелегкій повсякденній службі.
25 Березня, 2019 р., 16:02
25 березня 2019 року на базі Яготинського НВК «СШ-ЗОШ І-ІІІ ст. № 3» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської РДА  Висоцькою Н.І. проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів трудового навчання закладів освіти з теми «Педагогічна майстерність вчителя як умова успішного формування в учнів комунікативних компетентностей»  На засідання обговорено питання участі учнів в районному та обласному етапах Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання.
25 Березня, 2019 р., 15:58
Вже зовсім не уявляють свого життя без танцю вихованці зразкового дитячого хореографічного колективу «Барвінок». Не уявляють вони, і життя свого колективу без участі в різних фестивалях-конкурсах хореографічного мистецтва.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування