Новини

03 Квітня, 2019 р., 12:37
За період з 01.03 2019 по 29.03.2019 року працівниками ЦНАПу прийнято та оформлено 798 звернень від громадян на отримання адміністративних послуг, з них:
03 Квітня, 2019 р., 12:11
«Ми звертаємося до Уряду з проханням забезпечити організацію досліджень на поліграфі всього керівного складу Державного концерну «Укроборонпром». Окремо підготуйте списки тих, хто має пройти дослідження. Прошу включити туди і керівників державних підприємств оборонно-промислового комплексу – і керівників підприємств, і тих, хто відповідає за фінансову діяльність», - сказав Президент України Петро Порошенко під час наради з Секретарем Ради національної безпеки і оборони України Олександром Турчиновим та заступником Секретаря РНБОУ Сергієм Кривоносом. Глава держави прийняв доповідь заступника Секретаря РНБОУ Сергія Кривоноса щодо пропозицій по перевірці ДК «Укроборонпром» та реформуванню оборонного сектора.
03 Квітня, 2019 р., 12:03
03 квітня 2019 року фахівець з профорієнтації Яготинської районної філії КОЦЗ Вікторія Просяник провела семінар для безробітних «Техніка пошуку роботи. Співбесіда з роботодавцем». Основна мета семінару – практична підготовка безробітних до співбесіди з роботодавцями: поведінка під час співбесіди, типові питання та відповіді, які обговорюються з роботодавцем, прийоми підвищення ефективності ділового спілкування та опанування методами ефективної самопрезентації на етапі пошуку роботи. Слухачів було ознайомлено з особливостями працевлаштування в сучасних умовах і необхідністю чітко усвідомлювати: • Яку саме роботу вони намагаються шукати? • Де саме знаходиться ця робота? • Що необхідно зробити для працевлаштування? 
03 Квітня, 2019 р., 12:00
Триває трансформація системи охорони здоров’я в Україні. Розповідаємо про електронні рецепти та нові правила отримання первинної медичної допомоги.  ОНОВЛЕНА ПРОГРАМА «ДОСТУПНІ ЛІКИ»
03 Квітня, 2019 р., 11:32
На зміну холодній похмурій зимі прийшли довгоочікувані сонячні дні. Але після танення снігу можна спостерігати досить неприємну картину – купи сміття, гілля, листя та побутових відходів.
03 Квітня, 2019 р., 08:46
Розпорядженням Київської обласної державної адміністрації від 28 березня 2019 року № 195 затверджено План Заходів, щодо боротьби з порушенням правил рибальства та незаконним заняттям рибним або іншим добувним промислом водних біоресурсів у Київській області в нерестовий період 2019 року.
02 Квітня, 2019 р., 13:59
1.Обстежено умови проживання 3 непрацездатних громадян, з них виявлено 3 осіб, які потребують обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома, їм надано допомогу в оформленні необхідних документів та зараховано на обслуговування;
02 Квітня, 2019 р., 12:00
4 квітня 2019 року в приміщенні відділу Яготинського відділення Бориспільської місцевої прокуратури за адресою: Київська область, м.Яготин, вул. Незалежності, 67, заступник керівника Бориспільської місцевої прокуратури Любомир Васильович Головко проведе особистий прийом громадян.
02 Квітня, 2019 р., 11:41
В обласній державній адміністрації запрацювала «гаряча лінія» Офісу захисту прав інвесторів та підприємців Київської області. Офіс прийматиме звернення від представників бізнесу щодо фактів тиску, зловживань чи бездіяльності з боку посадових осіб обласних або районних органів влади.
02 Квітня, 2019 р., 09:05
До Дня Європи в Україні стартує інформаційна кампанія «Євроінтеграція: сила можливостей». Проект ініційовано Офісом Віце-прем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції та Урядовим офісом координації європейської та євроатлантичної інтеграції. Він реалізується за допомоги проекту ЄС Association4U. Мета кампанії − підвищити рівень свідомої підтримки європейського курсу країни та обізнаності українців про те, якими перевагами цього курсу вони можуть скористатися.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування