Новини

08 Липня, 2019 р., 14:34
Так сталося, що опалювальний період 2018 – 2019 рр. завжди зрівнювали та і зрівнюють з опалювальним періодом  2017 – 2018 рр.., коли було дуже багато нарікань на якість послуг, що надавала КПТМ «Яготинтепломережа» Яготинської районної ради.
08 Липня, 2019 р., 14:04
На даний час в Яготинському районі гостро стоїть питання реєстрації об’єктів спільної власності територіальних громад сіл та міста Яготинського району, та оформлення державних актів на земельні ділянки на яких вони розташовані.
08 Липня, 2019 р., 12:56
Під керівництвом голови районної державної адміністрації В.С. Шмигановського,  08 липня 2019 року  відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.
08 Липня, 2019 р., 12:02
Нажаль не всі громадяни знають та можуть захистити свої права. Тому сьогодні обговоримо права громадянина як споживача (обмін товару; що робити і куди звертатися, якщо продавець не хоче повертати гроші; перелік продукції, що не підлягає обміну і поверненню; повернення грошей за товар, куплений в інтернет-магазині; процедура для успішного повернення покупки назад у магазин).
05 Липня, 2019 р., 12:39
У Прес-центрі Будинку Уряду Голова Держенергоефективності Сергій Савчук із представниками Укргазбанку, Ощадбанку, ПриватБанку, Т. Бойко (Громадянська мережа "Опора") та Є. Яровим (ОСББ "Гашека 18") поінформували журналістів та ОСББ щодо виділення із державного бюджету додаткових коштів на співфінансування «теплих кредитів» для ОСББ у ц. р. – 380,7 млн гривень.
05 Липня, 2019 р., 12:36
     Польове оцінювання - один із найважливіших заходів сортового контролю Сортовий контроль - комплекс заходів із визначення сортових якостей насіння, садивного матеріалу або маточних насаджень багаторічних рослин. Визначення сортових якостей насіння і садивного матеріалу здійснюється шляхом польового оцінювання, ділянкового та лабораторного сортового контролю на відповідність сорту морфологічним ознакам, визначеним при його реєстрації. Зокрема, польове оцінювання - оцінювання стану та сортових якостей насіннєвих посівів, багаторічних насаджень, насіння і садивного матеріалу.
04 Липня, 2019 р., 16:16
4 липня, відбулося засідання районної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, в якому взяли участь представники управління фінансів Яготинської РДА, управління економічного, агропромислового розвитку, торгівлі та інвестицій Яготинської РДА, управління соціального захисту населення Яготинської РДА та Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України.
04 Липня, 2019 р., 16:12
04 липня 2019 року Яготинським районним сектором спільно з 28-ДПРЧ м. Яготин в рамках акції «Запобігти Врятувати Допомогти» проведено екскурсію вихованцям ДНЗ № 2 «Дюймовочка»  в 28-ДПРЧ м. Яготин
04 Липня, 2019 р., 15:56
З метою забезпечення належного протипожежного захисту об’єктів, збереження життя та здоров’я людей Яготинський районий сектор ГУ ДСНС України у Київській області інформує щодо дотримання правил пожежної безпеки на виборчих дільницях під час проведення позачергових виборів до ВРУ у 2019 році:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування