Новини

19 Липня, 2019 р., 11:37
Розпочинається сезон збору врожаю хліба, подія, яка для мешканців села досить значна.
18 Липня, 2019 р., 16:47
18 липня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями  Яготинського ДНЗ № 3 «Ромашка» м. Яготин.
18 Липня, 2019 р., 15:27
Операція «Акциз - 2019» на Київщині У липні поточного року співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Київській області припинено незаконну діяльність 3-ох автозаправочних комплексів. В рамках проведення операції «Акциз - 2019» та розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 204 КК України встановлено, що на території трьох населених пунктів області працюють нелегальні автозаправочні комплекси, через які здійснюється незаконна реалізація паливо-мастильних матеріалів. За результатами санкціонованих обшуків, проведених на території Київської області, з незаконного обігу вилучено та передано на відповідальне зберігання 17 тис. літрів дизельного пального, 3,8 тис. літрів бензину марки «А-95», 5 тис. літрів скрапленого газу та 3 автозаправочні комплекси. Всього вилучено ТМЦ на суму понад 1,4 млн. грн., у т.ч. підакцизних товарів на суму майже 700 тис. грн. Триває слідство.
18 Липня, 2019 р., 15:23
Анулювання реєстрації платника ПДВ, що реорганізується шляхом приєднання, злиття, перетворення, поділу чи виділення
18 Липня, 2019 р., 15:00
З метою недопущення виникнення пожеж ранніх зернових культур та підготовці техніки до зернозбиральної компанії, 18 липня рятувальники Яготинського РС здійснили обстеження техніки сільськогосподарського підприємства ТОВ «Годунівське», де на сьогоднішній день вже у самому  розпалі проводиться збирання зернових культур.  Першочерговим завданням для рятувальників Київщини є забезпечення пожежної безпеки під час збирання зернових та технічних культур. Рятувальники оглянули транспортні засоби які будуть задіяні у зернозбиральній компанії. Під час обстеження комбайнів, звернули увагу на наявність необхідних комплектів первинних засобів  пожежогасіння.
17 Липня, 2019 р., 17:53
В період з 16 по 17 липня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено позапланові перевірки протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту закладів освіти в яких будуть розміщуватися виборчі дільниці. В ході, якої проводилась перевірка електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації та оповіщення, внутрішнього та зовнішнього водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує пожежну безпеку даних об’єктів. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
17 Липня, 2019 р., 17:41
17 липня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Лозовий Яр з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
17 Липня, 2019 р., 17:23
З метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України, Законом України «Про звернення громадян» та метою забезпечення постійного зв’язку між органом виконавчої влади і громадянами, реалізації конституційного права громадян на особисте звернення, виконувач обов’язків голови районної державної адміністрації Т.П. Сухенко провела особистий прийом громадян.
17 Липня, 2019 р., 12:49
17 липня 2019 року під головування виконувача обов’язків голови райдержадміністрації Т.П.Сухенко відбулася робоча нарада щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування