Новини

15 Липня, 2019 р., 09:38
12 липня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту Яготинської ЖЕК м. Яготин. В ході, якої проводилась перевірка електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, внутрішнього водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність на даному об’єкті. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
15 Липня, 2019 р., 09:32
Новий інноваційний сервіс для молодих батьків – є Малятко. Вже з 1 січня 2020 року дозволить батькам новонароджених отримати ДЕСЯТЬ державних послуг, пов'язаних із народженням дитини, за ОДНІЄЮ онлайн або оффлайн заявою одразу у пологовому:
15 Липня, 2019 р., 09:19
12 липня біля пам’ятника Непорожньому П.С., щоб відзначити 109-річницю від дня його народження зібралися керівництво міста та району, представники установ, організацій,  жителі м. Яготина, сіл Тужилова, Кулябівки та його колеги й послідовники, ветерани енергетичної галузі, які свято бережуть пам’ять про свого наставника і щороку приїжджають до Яготина.
12 Липня, 2019 р., 12:09
Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА спільно з Київською обласною молодіжною громадською радою оголошують конкурс кращих практик молодіжної роботи на Київщині в 2019 році.
12 Липня, 2019 р., 10:30
На Київщині  розпочався сезон жнив.   І наразі актуальними залишаються питання безпечної жнивної кампанії.    Одним з факторів ризику у період жнивної кампанії – спалювання стерні, післяжнивних залишків та розкладання багать на полях. Подібні дії – прямий шлях до виникнення пожеж. Для того аби завершити жнива без пожеж потрібна постійна пильність та ретельне дотримання протипожежних вимог  - саме це гарантує безпеку як у жнива, так і в період транспортування та зберігання зерна.
11 Липня, 2019 р., 15:21
В період з 10 по 11 липня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено позапланові перевірки протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту закладів освіти в яких будуть розміщуватися виборчі дільниці. В ході, якої проводилась перевірка електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, внутрішнього та зовнішнього водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність закладів освіти. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
11 Липня, 2019 р., 14:05
10 липня 2019 року під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П. Сухенко відбулося засідання постійно діючої комісії з питань розгляду звернень громадян при Яготинській районній державній адміністрації. В засіданні взяли участь члени комісії, керівники структурних підрозділів адміністрації, інспектор ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу ГУ Національної поліції в Київській області.
11 Липня, 2019 р., 12:57
Відповідальність за неподання повідомлення за формою 20-ОПП
11 Липня, 2019 р., 10:11
10 липня 2019 року голова райдержадміністрації  В.С.Шмигановський провів робочу нараду щодо впровадження медичної реформи в Яготинському районі.
10 Липня, 2019 р., 17:00
Президент України Володимир Зеленський призначив нового голову Київської обласної державної адміністрації. Згідно з указом № 509/2019, який Глава держави підписав 10 липня, ним став Михайло Бно-Айріян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування