Відбулася нарада при голові райдержадміністрації В.С. Шмигановському.

Дата: 08.07.2019 12:56
Кількість переглядів: 434

Фото без описуПід керівництвом голови районної державної адміністрації В.С. Шмигановського,  08 липня 2019 року  відбулася щотижнева апаратна нарада за участю заступників голови райдержадміністрації,  керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району.

На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життєдіяльності  району:    про моніторинг роботи КПТМ «Яготинтепломережа» Яготинської районної ради  в опалювальний період; про стан землевідведення та оформлення права власності на об"єкти спільної комунальної власності сіл та міста Яготинського району; про виконання в Яготинському районі  Указу Президента України від 07.02.2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» за І півріччя 2019 року.

   По завершенню апаратної наради голова райдержадміністрації  підвів підсумки наради та дав ряд  доручень  щодо вирішення порушених питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування