Новини

15 Квітня, 2019 р., 10:06
12 квітня 2019 року для учнів  Яготинського НВК «Спеціалізована ЗОШ №2» було проведено інтерактивний профорієнтаційний урок на тему: «Формула вибору професії. Складова «Треба» та «Гендер і професія».
15 Квітня, 2019 р., 10:03
Сьогодні багатьом літнім, людям потрібна допомога волонтерів, адже спілкування, допомога по господарству сприяє їх активному довголіттю. Працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) разом із студентською молоддю-волонтерами КВНЗ КОР «Чорнобильський медичний коледж» та учнями Яготинських НВК №2, №1 було організовано роботу по здійсненню благоустрою подвір’я та здійснено генеральне прибирання у помешканнях одиноких громадян похилого віку. Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) висловлює щиру подяку за відгук та надану допомогу для одиноких громадян похилого віку студентам-волонтерам та керівникам вищезазначених навчальних закладів.
12 Квітня, 2019 р., 15:46
Яготинська районна державна адміністрація щиро вітає керівника та вихованців хореографічного ансамблю «Барвінок» з 20-річчям від дня створення колективу.   
12 Квітня, 2019 р., 11:09
В рамках реалізації принципу дуальної освіти в Україні, 04 квітня 2019 року студенти Яготинського інституту МАУП та коледжу  спеціалізації «Соціальна робота» відвідали міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м Бровари. Майбутні соціальні працівники ознайомилися з роботою закладу, поспілкувалися з педагогами, взяли участь у проведенні практичних розвиваючих занять з вихованцями та інтерактивних ігор.
12 Квітня, 2019 р., 11:06
У центрі системи охорони здоров’я – пацієнт, який має право вибору, доступ до якісної медичної допомоги і сучасних стандартів лікування. Усе це – про права пацієнтів і кінцеву мету масштабної трансформації охорони здоров’я, яку зараз втілює команда МОЗ України. Упродовж інформаційної кампанії детально аналізували кожне право пацієнта, сучасний стан справ і зміни, які вже відбулися.
12 Квітня, 2019 р., 11:04
Багато випадків, коли дитина отримує травми, інвалідність або навіть помирає через насильство проходять поза увагою! Лише тому, що перші, до кого звертаються з травмами – лікарі – не виявляють насильства.
12 Квітня, 2019 р., 10:58
На виконання доручення голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука Департаментом містобудування та архітектури КОДА здійснюється робота з перегляду та приведення у відповідність до чинного законодавства договорів оренди водних об’єктів Київської області.
12 Квітня, 2019 р., 10:01
11 квітня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору з метою безпечного відпочинку людей в весняний період та з метою попередження виникнення пожеж в екосистемах району проведено рейд по місцях масового прибирання в паркових зонах та приватних дворищах.
12 Квітня, 2019 р., 09:56
В Київській обласній державній адміністрації пройшла нарада з вирішення проблемних питань учасників та ветеранів АТО/ООС під головуванням очільника Київщини Олександра Терещука. В нараді взяли участь представники структурних підрозділів КОДА та волонтери Київщини.
11 Квітня, 2019 р., 08:37
Кабінет міністрів України вніс зміни до низки постанов, пов’язаних з порядком видачі водійських посвідчень, підготовки водіїв, а також акредитації автошкіл.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування