Новини

11 Квітня, 2019 р., 08:32
Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко переконаний, що є всі можливості вже в цьому році реалізувати ініціативу Президента Петра Порошенка щодо виплати «13-ї пенсії». Про це він сказав, перебуваючи в Житомирі.
10 Квітня, 2019 р., 13:45
8 квітня під час прес-конференції Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів розповів про ключові показники економічного розвитку України.
10 Квітня, 2019 р., 13:39
Мінрегіон оголошує початок конкурсу «Кращі практики місцевого самоврядування» у 2018 році для органів місцевого самоврядування всіх рівнів.
10 Квітня, 2019 р., 13:36
Останнім часом фіксується все більше випадків коли рятувальники стикаються з агресивною поведінкою самих громадян. Кричущий випадок, коли під час гасіння масштабної пожежі у Ворзелі нашим працівникам  з погрозами перешкоджали заправлятися водою на гідранті – це вже край. Тому  ми хочемо звернутися до всіх громадян нашої країни:
10 Квітня, 2019 р., 13:20
09 квітня 2019 року інспекторським складом Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області спільно з засобами масової інформації та сільським головою проведено комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання Фарбованської сільської ради.
10 Квітня, 2019 р., 13:18
10 квітня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями  Фарбованського НВК "ЗОШ І - ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок) с. Фарбоване.
10 Квітня, 2019 р., 13:12
9 квітня 2019 року на базі  ДНЗ № 1 «Зіронька» методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання творчої групи вихователів дошкільних навчальних закладів з організації життєдіяльності дітей раннього віку на тему «Організація театралізованої діяльності з дітьми раннього віку за напрямком: до творчості через навчання».
10 Квітня, 2019 р., 13:10
Уперше в Україні запрацювала інтерактивна мапа автобусних маршрутів. Про це заявив Міністр інфраструктури України Володимир Омелян під час презентації інтерактивної мапи «Мережа автобусних маршрутів» сьогодні, 9 квітня 2019 року. У заході також взяли участь: Голова Державного агентства з електронного урядування Олександр Риженко, керівник проекту USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність в державному управлінні та послугах/TAPAS» Петро Матіяшек, керівник напряму відкритих даних проекту TAPAS Катерина Оніліогву.
10 Квітня, 2019 р., 13:05
В Київській облдержадміністрації відбулась розширена апаратна нарада під головуванням очільника Київщини Олександра Терещука. В нараді взяли участь заступники Голови, керівники структурних підрозділів КОДА, районних адміністрацій, мери міст та представники органів виконавчої влади.
 
10 Квітня, 2019 р., 13:03
У разі невпевненості у відповідності показників посівних якостей придбаного насіння або товарних якостей придбаного садивного матеріалу показникам, зазначеним у сертифікаті, що засвідчує посівні якості насіння, або у сертифікаті, що засвідчує товарні якості садивного матеріалу (далі — сертифікат),  заявник не пізніше 10 календарних днів з дня придбання звертається до аудитора із сертифікації (агронома-інспектора) органу із сертифікації щодо відбору проби з метою перевірки посівних якостей придбаного насіння або товарних якостей придбаного садивного матеріалу та надає копію сертифіката. Відповідно Постанови №615 від 18 серпня 2017 року арбітражне визначення проводиться територіальним органом Держпродспоживслужби за заявою фізичної особи - підприємця -або юридичної особи (далі - заявник).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування