Новини

04 Квітня, 2019 р., 10:44
Щороку у травні відбувається процес перепризначення субсидій на новий рік. Цьогоріч автоматичне перепризначення субсидій стосуватиметься трьох мільйонів домогосподарств. Решті потрібно буде оновити Заяву та Декларацію про доходи.
04 Квітня, 2019 р., 09:28
Фондом соціального страхування України з березня 2019 року відновлено проведення планових перевірок страхувальників щодо використання ними коштів Фонду. Водночас, система контролю отримала нові ризикоорієнтовані підходи, що мають на меті зменшити навантаження на страхувальників (роботодавців) та упередити можливі порушення. На цьому під час селекторної наради з фахівцями управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві наголосила начальник управління по роботі зі страхувальниками ВД Фонду Наталія Зеленська.
04 Квітня, 2019 р., 09:27
Про це повідомляють у Міністерстві оборони України.
04 Квітня, 2019 р., 09:24
У сервісних центрах МВС Київської області при наданні реєстраційних послуг час від часу фіксують факти підробки документів, зокрема, і посвідчень водія, зміну номерів агрегатів кустарним способом, виявляють частини автівок, що колись  були викрадені і перебувають у розшуку. Тому, аби в законний спосіб отримати права і не стати власником автомобіля з підробленими номерами кузова чи двигуна, варто звертатись саме до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі-продажу в присутності продавця і покупця та перереєстрації транспортного засобу на нового власника.
04 Квітня, 2019 р., 09:22
Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до голови Яготинської районної державної адміністрації. На черговому особистому прийомі громадян. Василь Степанович намагався вникнути у кожне питання та допомогти у його вирішенні.
03 Квітня, 2019 р., 16:47
Працівниками Київської митниці ДФС тимчасово вилучено 39 тонн посівних соєвих бобів канадського походження загальною вартістю біля 2 млн. грн.
03 Квітня, 2019 р., 16:45
Доброго дня! Я - переселенець з нині окупованої території у Луганській області, хочу взяти участь у виборах Президента України, які відбудуться в неділю. Поясніть будь-ласка, чи маю я право брати участь у голосуванні і що для цього потрібно? Микола Саєнко
03 Квітня, 2019 р., 14:19
У разі суттєвої зміни в майновому стані суб'єкта декларування, а саме отримання ним доходу, придбання майна на суму, яка перевищує 50 прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня відповідного року, зазначений суб'єкт у десятиденний строк з моменту отримання доходу або придбання майна зобов'язаний письмово повідомити про це Національне агентство з питань запобігання корупції.  
03 Квітня, 2019 р., 14:04
Кабінет Міністрів України надав можливість Нафтогазу знизити ціни на газ для населення вже з квітня 2019 року. Відповідне рішення було прийнято урядовцями 3 квітня 2019 року.
03 Квітня, 2019 р., 14:02
На засіданні Уряду 3 квітня ухвалено низку рішень, спрямованих на зниження цін на ліки. Це черговий крок Уряду для забезпечення громадянам можливості отримувати доступне лікування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування