Новини

17 Квітня, 2019 р., 14:18
17 квітня в рамках «Тижня безпеки життєдіяльності» рятувальники Яготинського районного сектору провели бесіди з учнями Ничипорівського НВК.
17 Квітня, 2019 р., 13:53
Шлюбна статистика останніх років яскраво демонструє збільшення кількості випадків, коли громадяни України поєднують свою долю з іноземцями. Для прикладу, лише за минулий рік органами ДРАЦС України зареєстровано 16 342 інтернаціональні шлюби. Однак, на жаль, інколи такі стосунки закінчуються розлученнями, а, відтак, існує гостра необхідність врегулювати правовідносини, що виникають у цій площині.
16 Квітня, 2019 р., 16:19
Оголошення про умови проведення конкурсу з визначення суб’єктів господарювання агропромислового комплексу для надання фінансової підтримки через механізм здешевлення кредитів
16 Квітня, 2019 р., 13:44
Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко запрошує молодь  долучитися до програми «Державотворець», яка спрямована на особистісний та професійний розвиток молоді в Україні, формування відповідального лідерства та підвищення рівня громадянської активності молодих людей.
16 Квітня, 2019 р., 12:33
Пане Міністре! 31 березня я голосувала на виборчій дільниці не за місцем своєї реєстрації, а фактичного проживання. Перед цим я зверталась до уповноваженого органу, через який мене додали до списку виборців на тій дільниці, на якій я хотіла проголосувати. Маю питання, чи потрібно ще раз перевіряти себе у списках під час другого голосування на виборах? Дякую за відповідь.
15 Квітня, 2019 р., 17:02
15 квітня 2019 року  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації за сприяння громадської «Фундації «Гармонізоване суспільство» та Київської міської державної адміністрації у актовій залі  Яготинської районної державної адміністрації  було проведено майстер-клас на тему: «Ідентифікація та взаємодія в НМВ» для  практичних психологів, соціальних педагогів, заступників директорів із виховної роботи (педагогів-організаторів) та методистів, координаторів психологічної служби Яготинського, Згурівського та Баришівського районів.
15 Квітня, 2019 р., 16:07
15 квітня 2019 року, голова Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановський провів щотижневу апаратну нараду за участі першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко, заступника голови районної ради В.А.Потельчака, першого заступника міського голови С.О.Овчаренка, в.о. керівника апарату адміністрації Т.О.Орел, керівників територіальних відомств, структурних підрозділів адміністрації, громадських організацій та засобів масової інформації.
15 Квітня, 2019 р., 14:49
Відповідно до графіку проведення спеціальних об’єктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту  15 квітня 2019 року  проведено на АЗС №09/001 та №09/002 ПАТ «Укрнафта» спеціальні об’єктові навчання. В ході навчання перевірено готовність протипожежної служби (первинних засобів пожежогасіння) та служби оповіщення АЗС шляхом проведення ліквідації умовної пожежі на території АЗС членами добровільної пожежної дружини за допомогою первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників). За результатами тренування проведено засідання керівного складу АЗС ПАТ «Укрнафта» на якому проведено аналіз навчання.
15 Квітня, 2019 р., 14:47
12 квітня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Ничипорівка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
15 Квітня, 2019 р., 11:25
12 квітня 2019 року  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено засідання творчої групи вихователів закладів дошкільної освіти з організації життєдіяльності дітей раннього віку на тему «Мовленнєвий розвиток дітей раннього віку засобами театралізованої діяльності».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування