Новини

08 Квітня, 2019 р., 10:15
Людина була і завжди залишається частиною природи. Світ, який оточує дитину, це перш за все світ природи  з безмежним багатством явищ, з невичерпною красою. І тому важливо вчити дітей пізнавати природу, бачити і відчувати зміни, переживати, осягати розумом, розкривати таємниці всесвіту. Без природи є немислимими ані творчість, ані духовний світ людини.
05 Квітня, 2019 р., 11:06
Навесні починається наймаcштабніше прибирання країни. Більшість наших громадян долучається до масових заходів за місцем проживання, метою яких є прибирання зелених зон та благоустрій територій. Тож приведення населених пунктів до належного стану і створення сприятливих умов для життєдіяльності громади є основним завданням на сьогодні.
05 Квітня, 2019 р., 10:42
Шановні громадяни та професіонали земельного ринку! Нагадуємо, що на сайті Держгеокадастру доступні онлайн-послуги у сфері земельних відносин. Функціонал дає можливість просто, зручно та оперативно отримати найбільш потрібні довідки та документи.
05 Квітня, 2019 р., 10:35
Вітаю, шановний Міністре! Мені 21 рік, шукаю першу роботу після закінчення ВНЗ. Розкажіть, будь ласка, на що потрібно звернути увагу під час працевлаштування? Артем Ліванов Конституція України гарантує кожному право на працю та можливість заробляти собі на життя працею, яку він вільно обирає або на яку вільно погоджується. 
05 Квітня, 2019 р., 10:32
04 квітня 2019 року  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено засідання молодіжної громадської ради  при Яготинській районній державній адміністрації. В роботі засідання прийняли  участь 23 лідерів учнівського та студентського самоврядування Яготинської ЗОШ №1, Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст.№2», Яготинського НВК «ЗОШ I-III ст.№3», ДПТНЗ «Яготинський ЦПТО», КВНЗ КОР  «Чорнобильський медичний коледж»  та представники активної молоді району.
05 Квітня, 2019 р., 10:29
2 та 4 квітня відбулося засідання районної атестаційної комісії відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації щодо атестації педагогічних працівників. Всього районною атестаційною комісією проатестовано 69 педагогічних працівників на відповідність раніше присвоєній  кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»,  педагогічному  званню  «старший вчитель» та педагогічному званню «вчитель-методист». Трьом педагогічним працівникам присвоєно педагогічне звання «вчитель-методист», п'ятьом педагогічне звання «старший-вчитель».
04 Квітня, 2019 р., 14:25
Голова Київської ОДА Олександр Терещук долучився до урочистостей з нагоди 30-річчя Міжрегіональної Академії Управління Персоналом. Очільник Київщини привітав педагогічний колектив навчального закладу зі святом та побажав добробуту, міцного здоров’я, професійного зростання та нових здобутків в ім’я України. Також голова КОДА вручив почесні грамоти Київської обласної державної адміністрації викладачам Академії.
04 Квітня, 2019 р., 12:56
Фахівцями Яготинської районної філії КОЦЗ 04 квітня 2019 року проведено «День відкритих дверей на виробництві». Учасники заходу ознайомилися з діяльністю Комунального підприємства «Комунальник», яке займається комплексним обслуговуванням територій нашого міста а також основним складом працівників, умовами праці та заробітною платою. Про все це присутнім розповів директор Андрій Стріха. Завідувач сектору взаємодії з роботодавцями Тетяна Головата проінформувала про стан ринку праці, соціальні послуги служби зайнятості, проблеми зайнятості внутрішньо переміщених та демобілізованих осіб.  Комунальне підприємство пропонує такі вакансії: • Електрогазозварник; • Прибиральник території; • Водій вантажного автомобіля. Всього в заході взяло участь 6 безробітних. Одній особі було видано направлення на тимчасові роботи.
04 Квітня, 2019 р., 12:11
Національна академія державного управління при Президентові України оголошує прийом слухачів для підготовки фахівців освітнього ступеня магістр за спеціальністю:  “Публічне управління та адміністрування” на денну, вечірню та заочну (заочно-дистанційну) форми навчання за державним замовленням та за договором (за кошти фізичних та юридичних осіб).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування