Новини

03 Травня, 2019 р., 14:10
03 травня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Кулябівка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
02 Травня, 2019 р., 13:18
Протягом   квітня  працівниками   управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог.  Кількість звернень за призначенням субсидії – 18,  державної  соціальної допомоги  - 201,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 30. Протягом квітня 2019 року проведена робота згідно з планом сектору. Надавалися консультації та роз’яснення громадянам щодо змін у законодавстві.
27 Квітня, 2019 р., 09:31
26 квітня  ми  вшановуємо пам’ять  і схиляємо голови перед світлою пам’яттю   тих, хто захистив  світ від страшної біди ціною  свого здоров’я і життя. В пам’яті людства ніколи не втихне біль втрати, пов’язаної  з найбільшою трагічною подією, трагедією світового масштабу.
27 Квітня, 2019 р., 08:48
Щоб святкування Великодня пройшло безпечно та без лиха, 26  квітня рятувальники Яготинського районного сектору здійснили огляд культових споруд району стосовно дотримання норм пожежної безпеки.
26 Квітня, 2019 р., 11:24
Шановний Павле Дмитровичу! Маю до Вас питання. В мене - донька, якій зовсім скоро виповниться 18 років, вона навчається на першому курсі в університеті. Її батько справно платить аліменти,  але  запевняє, що коли їй виповниться 18ть, припинить платити. Чи може донька розраховувати на його підтримку упродовж навчання? Світлана Шевченко Хто має право на утримання?
26 Квітня, 2019 р., 11:23
Підопічні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в с. Черняхіка не обділені постійною увагою персоналу закладу. Та це звичайно, бо це «свої» люди. Важливлю є увага «зовнішня», яка дає відчуття потрібності і наснаги, коли думки повертаються до непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити навколо себе на краще.    
26 Квітня, 2019 р., 11:17
Доволі часто до органів юстиції звертаються громадяни з проханням надати консультацію щодо можливості отримання аліментів особою, яка вже досягла повноліття. Наголошуємо, що однією із умов для отримання матеріальної допомоги такого характеру є продовження навчання – до досягнення особою двадцяти трьох років.  
25 Квітня, 2019 р., 14:21
24 квітня 2019 року на базі ДНЗ №2 «Дюймовочка»  методистом районного методичного кабінету відділу освіти Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. було проведено спільне засідання районного методичного об'єднання завідуючих та творчої групи вихователів-методистів закладів дошкільної освіти на тему: «Застосування методу інтелектуальних карт у плануванні та організації освітнього процесу на засадах інтеграції в закладах дошкільної освіти».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування