Роль молоді у формуванні гармонізації суспільства. Або від теорії до практики

Дата: 12.04.2019 11:09
Кількість переглядів: 744

Фото без описуВ рамках реалізації принципу дуальної освіти в Україні, 04 квітня 2019 року студенти Яготинського інституту МАУП та коледжу  спеціалізації «Соціальна робота» відвідали міський центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю м Бровари. Майбутні соціальні працівники ознайомилися з роботою закладу, поспілкувалися з педагогами, взяли участь у проведенні практичних розвиваючих занять з вихованцями та інтерактивних ігор.

Всіх студентів вразила атмосфера емоційного тепла та затишку центру, батьківської любові до дітей з боку вихователів та персоналу (77 осіб), технічне оснащення та методичне наповнення (кімната Монтессорі, мультимедійні дошки, надсучасний японський ліфт, сольові кімнати та інше). Директор центру запросив студентів для проходження практики та працевлаштування  по закінченні вузу. День перебування в Центрі промайнув як одна мить, залишивши по собі незабутні враження та сльози радості та надхнення від спілкування.

05.04.2019 року студенти   взяли участь у виїздному практичному занятті на базі Соціально- реабілітаційного центру для дітей  та молоді з функціональними обмеженнями Деснянського району м. Києва. Така форма роботи стала можливою  завдяки договору про співпрацю закладів та сприяння директора Центру Чунарьова А.В. (випускника Яготинського МАУП). Студенти працювали у групах (рольова гра),  з документами; ознайомилися з роботою практичного психолога, реабілітолога,   соціального працівника, специфікою та формами роботи з  людьми з особливими потребами. Така форма  застосування  теоретичних знань на практиці, та отримання неоціненного досвіду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування