Зразковому дитячому хореографічному ансамблю “Барвінок” - 20 років

Дата: 12.04.2019 15:46
Кількість переглядів: 1005

Фото без описуЯготинська районна державна адміністрація щиро вітає керівника та вихованців хореографічного ансамблю «Барвінок» з 20-річчям від дня створення колективу.   

Зразковий танцювальний колектив «Барвінок» по праву вважається одним з найкращих і найуспішніших танцювальних колективів нашого міста. Серед яготинців, мабуть, не знайдеться жодної людини, яка б не чула про цей талановитий дитячий колектив, яка хоча б раз не бачила його яскравих, неординарних виступів. І справді, з моменту своїх перших хореографічних постановок і до сьогодні «Барвінок» впевнено тримає марку улюбленців районної сцени, тих, з якими завжди асоціюється свято і на номери яких чекають із захопленням.

Репертуар колективу в більшості орієнтований на відродження та популяризацію народних танців. Висока виконавська майстерність, яскравий акторський талант юних артистів, художня довершеність кожного танцю, барвиста палітра костюмів та багатство музичного супроводу, а ще збереження та відтворення танцювальних вікових традицій – ось складові успіху танцювального колективу "Барвінок”.

«Барвінок» є окрасою кожного свята, кожної урочистої події, відбуваються у місті і подекуди за його межами. З досягненнями колективу зможе позмагатися не кожен, адже вони - активні учасники міських, районних заходів та звітів.

Вихованці «Барвінку» гідно відстоюють честь ансамблю на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, з яких привозять безліч нагород та призових місць. За пропаганду національного мистецтва, естетичне виховання підростаючого покоління в дусі національних традицій, колектив неодноразово нагороджувався грамотами, подяками.

Щиро дякуємо вам за талант і любов до танцю, за збереження народних традицій краю. Нехай ваша неперевершена творчість та енергія і надалі хвилює серця вдячних шанувальників.

Бажаємо вам нових творчих злетів, наснаги та завзятості, неповторних колоритних виступів, прагнення до саморозвитку та здійснення мрій.

Зичимо керівнику колективу, Зінаїді Павлівні задоволення від  праці та гучних перемог своїх вихованців, батькам - пишатися своїми дітьми та радіти їхнім успіхам.

Нехай наші діти стануть справжніми людьми гідними поваги, а їхня доля буде світлою та щасливою.

 

З повагою,

Голова адміністрації                                                                                            В.Шмигановський



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування