Новини

21 Квітня, 2019 р., 09:14
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
21 Квітня, 2019 р., 09:05
19 квітня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору мікрорайону «Міський клуб», м. Яготин у зв’язку з випадком загибеллі людини на пожежі.
21 Квітня, 2019 р., 08:55
9 квітня 2019 року  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. на базі Сулимівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)» було проведено засідання школи передового педагогічного розвитку дітей дошкільного віку на тему: «Ознайомлення з великодніми звичаями українського народу дітей дошкільного віку засобами образотворчої діяльності».
21 Квітня, 2019 р., 08:51
З метою всебічного розвитку дітей дошкільного віку, виявлення та підтримки юних ерудитів, залучення дітей до пізнавальної діяльності 18 квітня 2019 року у ДНЗ № 6 «Волошка»  відділом освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації проведено районний конкурс «Найрозумніше дошкільня». Участь у конкурсі брали вихованці старших груп із дев’яти садочків району, які стали переможцями І етапу конкурсу у своїх закладах дошкільної освіти.
21 Квітня, 2019 р., 08:41
Тільки в березні в рамках кампанії Мін‘юсту #ВідповідальнеБатьківство фахівці головних територіальних управлінь юстиції у партнерстві із системою БПД та іншими зацікавленими організаціями провели більше 2,5 тисяч правопросвітницьких заходів (з них третину - в закладах освіти), в яких взяло участь майже 45 тисяч осіб. Крім того, у березні було надано 4419 правових консультацій для того, щоб українські діти стали більш захищеними, а батьки - відповідальними. #МінЮст #КОМАНДА #Взаємодія
21 Квітня, 2019 р., 08:39
Волейбол або відбиванка – неконтактний, комбінований вид спорту, де кожен гравець має свою спеціалізацію на майданчику.
19 Квітня, 2019 р., 09:01
18 квітня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Капустинці з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
17 Квітня, 2019 р., 15:31
17 квітня о 10:33 до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання в відділку Черняхівський житлового будинку  по вул. Лесі Українка. На місце виклику направлено 2 відділення 28 – ДПРЧ м.Яготин
17 Квітня, 2019 р., 14:47
Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до голови Яготинської районної державної адміністрації. 
17 Квітня, 2019 р., 14:40
Щороку для учнів шкіл естетичного виховання згідно плану роботи управління культури , національностей та релігії Київської обласної державної адміністрації проводить обласні академічні концерти та фестиваль-конкурс дитячої творчості ,,Дебют”, які проводяться в різних містах нашої області. Ось і цей рік не став виключенням. Нещодавно учні Яготинської дитячої школи мистецтв прийняли участь в цих заходах. На протязі шести місяців вихованці школи під керівництвом своїх викладачів працювали над вдосконаленням виконавської майстерністі та були готові показати хороші результати. І їм це вдалося.  

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування