Новини

26 Листопада, 2019 р., 08:34
Міжнародна спільнота щорічно підтримує акцію "16 днів проти насильства". Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більш ніж 100 країн світу активізують з 25 листопада по 10 грудня свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.
26 Листопада, 2019 р., 08:32
За участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї релігій Яготинської районної державної адміністрації, відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Яготинської  міської ради, спільно із  інспектором з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».
26 Листопада, 2019 р., 08:30
В листопаді 2019 р. на базі ДЗОВ "Зоряний" в селі Карапиші, Миронівського району, пройшов тренінг для директорів та спеціалістів Київської області на тему: «Стратегічне бачення та планування на місцевому рівні заходів в найкращих інтересах дитини», проведений в рамках проекту «Розробка і впровадження регіонального плану стосовно збільшення обсягів надання послуг з догляду на сімейній основі (реформування інтернатних закладів) у Київській області».  
25 Листопада, 2019 р., 09:32
Голова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов в ексклюзивному інтерв’ю виданню «Главком» пояснив перебіг процесу формування об’єднаних територіальних громад на Київщині.
25 Листопада, 2019 р., 09:07
Жахливий нинішній стан українських автомобільних доріг, поза всяким сумнівом, став загальнонаціональною проблемою. І це не дивно, оскільки протягом останніх двох – трьох десятків років, а подекуди – й більше, витрати на ремонт і будівництво автомобільних шляхів в Україні не забезпечували відновлення їх належного стану. Утім, слід наголосити, що останніми роками уряд суттєво збільшив витрати на ремонт і будівництво автомобільних шляхів та взявся за наведення ладу в автодорожньому господарстві. Однак, враховуючи застарілість цієї проблеми і масштаби країни, стає очевидним, що розв’язання проблем, накопичених у цій сфері української економіки, вимагатиме величезних коштів протягом вельми значного періоду часу.
25 Листопада, 2019 р., 08:53
Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших  таких сторінок - Голодомор, який призвів до небачених безневинних  жертв, і який в світі визнано геноцидом українського народу.  Сьогодні в Україні вшановують пам’ять жертв Голодомору 1932-1933 років – мільйонів українців, знищених комуністичним режимом. Їх вбили лише з однієї причини – вони були українцями, котрі любили свою землю та хотіли жити у вільній країні.
25 Листопада, 2019 р., 08:26
22 листопада, інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ТОВ – Агрофірма «ЕЛІТА» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність об’єктів господарювання. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
25 Листопада, 2019 р., 08:15
23 листопада о 13:43  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в м. Яготин по вул. Шевченка. На місце виклику направлено 2  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
22 Листопада, 2019 р., 14:14
21 листопада, в райдержадміністрації відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини при Яготинській районній державній адміністрації. В засіданні комісії взяли участь виконувач обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко, члени комісії, запрошені.
22 Листопада, 2019 р., 14:01
Шановні земляки!  Пам’ятаймо  болючу українську історичну правду. Ту правду, що пролягла чорною трагічною стрічкою через долю українського народу, який боровся за справедливість та волю в нерівних умовах з радянською владою. Відповідною постановою Верховної Ради Голодомор українського народу визнано геноцидом. За масштабом, жорстокістю, цинізмом та організованістю з боку тодішньої влади і наслідками для майбутніх поколінь, він не має аналогів в історії людства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування