Новини

29 Листопада, 2019 р., 12:21
22 листопада 2019 року в концертній залі Яготинської дитячої школи мистецтв відбувся концерт «Україна з нами».  Вже за самою назвою заходу зрозуміло, що виступи учасників програми були присвячені чарівному і неповторному краю, найріднішій, наймилішій та найдорожчій нашій землі – Україні!
28 Листопада, 2019 р., 14:04
28 листопада рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Лозовий Яр з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
28 Листопада, 2019 р., 11:28
З метою налагодження партнерських стосунків,  28 листопада 2019 року, директор Яготинської районної філії Київського ОЦЗ Оксана Рибак та заступник директора Михайло Шевченко відвідали роботодавця - ТОВ "Науково- виробнича компанія "Техімплекс". Робоча зустріч відбулася з заступником генерального директора Валерієм Запорожцем, який розповів про діяльність організації, а саме вироблення військових транспортних засобів.
28 Листопада, 2019 р., 11:05
26 листопада, автопарк НКП «Яготинський центр медико-санітарної допомоги» Яготинської районної ради поповнився новеньким медичним автомобілем на базі Toyota Land Cruiser.
28 Листопада, 2019 р., 09:01
27 листопада, Уряд схвалив проект закону щодо переведення у цифровий формат трудових книжок. Рішення Уряду дозволить скоротити бюрократичні процедури та оцифровувати процеси.  
28 Листопада, 2019 р., 09:00
27 листопада, Уряд встановив запобіжник, що захистить людей від коливань ціни на газ взимку в умовах потенційної відсутності транспортування газу українською ГТС. Для цього розроблено програму «Гарантована ціна на газ». Для учасників програми Уряд зобов'язав НАК «Нафтогаз України» зафіксувати ціну на газ на період опалювального сезону. Вказана ціна буде на 7% менша, ніж у попередньому році. 
26 Листопада, 2019 р., 16:42
Свобода від насильства – основне право людини. Домашнє насильство – один із найчастіших злочинів, які вчиняються щодня. І все ж соціальний тиск такий сильний, що багато жертв сприймають насильство як невідворотне явище в житті і не повідомляють про нього.  Впровадження гендерної рівності та протидія насильству над жінками – один з невід’ємних інструментів побудови безпечного і толерантного суспільства. Суспільства, яке базується на взаємній повазі, рівних правах та можливостях.
26 Листопада, 2019 р., 15:57
Перші результати  проекту «Консультант роботодавця», який стартував 1 серпня 2019 року, Яготинська  районна філія КОЦЗ підводить підсумки за 10 місяців поточного року:
26 Листопада, 2019 р., 08:39
У зв’язку з численними запитаннями та великою увагою громадян до процесу формування об’єднаних територіальних громад на Київщині, голова Київської облдержадміністрації Олексій Чернишов звернувся до громадськості та голів сільських, селищних та міських рад області. «У країні триває процес децентралізації. Формування ефективного місцевого самоврядування та територіальної організації влади — це фундамент для створення заможних і фінансово незалежних громад та запорука підвищення рівня життя громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування