Підсумки ремонту доріг в Яготинському районі

Дата: 25.11.2019 09:07
Кількість переглядів: 608

Фото без описуЖахливий нинішній стан українських автомобільних доріг, поза всяким сумнівом, став загальнонаціональною проблемою. І це не дивно, оскільки протягом останніх двох – трьох десятків років, а подекуди – й більше, витрати на ремонт і будівництво автомобільних шляхів в Україні не забезпечували відновлення їх належного стану. Утім, слід наголосити, що останніми роками уряд суттєво збільшив витрати на ремонт і будівництво автомобільних шляхів та взявся за наведення ладу в автодорожньому господарстві. Однак, враховуючи застарілість цієї проблеми і масштаби країни, стає очевидним, що розв’язання проблем, накопичених у цій сфері української економіки, вимагатиме величезних коштів протягом вельми значного періоду часу.

Не є виключенням і Яготинський район з його складним дорожнім господарством, але разом з тим сьогодні ситуація в даному напрямку змінюється на краще.

Так, в 2019 році завершено роботи з поточного середнього ремонту на відрізку автомобільної дороги загального користування державного значення Т-25-41 Новий Биків-Згурівка-Яготин км 38 + 000 – км 40 + 700 (вул.Незалежності). Роботи виконувались підрядною організацією ПрАТ Броварське шляхово-будівельне управління №50 на замовлення Служби автомобільних доріг у Київській області.

ТОВ «Будівельна компанія «ЕСЮ Україна» завершено роботи по відновленню дорожнього покриття в рамках експерименту з фінансового забезпечення реалізації заходів з розвитку автомобільних доріг загального користування, шляхом поточного середнього ремонту автомобільної дороги О101012 Прилуки — Сергіївка — Горбачівка — Яготин км 24+000 – км 31+100 ( напрямок Сотниківка).

ТОВ «ДП «Магістраль» завершено перший етап поточного середнього ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення С102519 Хлібоприймальний пункт - М-03 на ділянці км 0+300 - км 3+450 (вул. Толбухіна).

В 2019 році на території району в порівнянні з попередніми роками було здійснено колосальну роботу з ліквідації ямковості на дорогах як державного так і місцевого значення. В загальному ліквідовано 8500 м2 ямковості з використання гарячої асфальтобетонної суміші та пневмо-струменевим методом.

Проведено роботи по капітальному ремонту автомобільних доріг комунальної власності як в самому місті так і в сільській місцевості.

В м. Яготин капітальний ремонт виконано по пров. Футбольний, вул. Заводська, вул. Полтавська, вул. Інтернаціоналістів, вул. Гагаріна, вул. Футбольна.

Відновлення дорожнього полотна в сільській місцевості здійснено по вул. Озерна в с. Добраничівка Капустинської сільської ради, вул. Миру в с. Кулябівка Кулябівської сільської ради, вул. Сосновська, вул. Гагаріна, пров. Мирний Панфильської сільскої ради.

При цьому надзвичайно важливим залишається збереження дорожнього полотна на відремонтованих автомобільних шляхах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування