Новини

03 Грудня, 2019 р., 16:12
Законом України «Про Державний бюджет України на 2019 рік» від 23.11.2018  № 2629 – VІІІ встановлено, що з 1 грудня 2019 року розмір прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, буде підвищено з 1564,00 грн. і становитиме            1638,00 грн. В зв’язку з цим, органами Пенсійного фонду України  буде проведено перерахунок пенсій, а також надбавок і підвищень до неї, розміри яких визначаються від прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність. Будуть також перераховані  мінімальні та максимальні  розміри пенсій. Перерахунок здійснюється за матеріалами пенсійної справи без звернення пенсіонера до органів Пенсійного фонду України,  автоматично.
03 Грудня, 2019 р., 16:10
03 листопада  до приміщення Яготинського територіального центру обслуговування одиноких непрацездатних громадян м. Яготин на нараду з соціальними працівниками Яготина був запрошений інспекторський склад  Яготинського РС для проведення інструктажу з правил пожежної безпеки. Рятувальники акцентували увагу на  проблемах пожежної  безпеки приватних будинків одиноких пристарілих та їх вирішеннях.  Нарада проходила в дискусійному режимі де працівники задавали різноманітні питання та просили поради в питаннях забезпечення та підтримання протипожежного режиму та пожежної безпеки в будинках.
03 Грудня, 2019 р., 15:39
03 грудня на базі Яготинського районного інклюзивно-ресурсного центру  (ІРЦ) методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Мрачик Н.А. проведено семінар-практикум  для практичних психологів та соціальних педагогів  закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  міста та району з теми «Психологічний супровід педагогіки партнерства НУШ. Гуманістичні засади психологічної роботи в системі інклюзивної освіти».
03 Грудня, 2019 р., 14:10
3 грудня вся світова спільнота долучається до привітань з нагоди Міжнародного дня людей з обмеженими можливостями.Цей день не є святом, а покликаний привернути увагу до Ваших проблем, захисту прав,гідності і благополуччя,акцентує увагу суспільства на тому,що права всіх людей,які мають певні особливості,повязані з інвадіднісю,- рівні. Для вас не існує меж у просторі та часі, бо сила вашого духу долає усілякі перешкоди. Вам не страшні будь-які випробування, бо в ваших серцях живе те найдорожче, за що можна віддати цілий матеріальний світ – це любов і розуміння до тих, хто вас оточує.
03 Грудня, 2019 р., 14:08
У Яготинській районній філії Київського ОЦЗ 3 грудня 2019 року, відбувся профінформаційний семінар для людей з особливими потребами за участі соціального партнера Яготинського бюро правової допомоги Броварського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги - заступник начальника відділу Олександра Міклуха, яка ознайомила???? учасників з додатковими гарантіями соціального захисту громадян з інвалідністю згідно із чинним законодавством, зокрема, учасники отримали консультації щодо «Захисту своїх прав».
03 Грудня, 2019 р., 08:35
Сніг випаде по всій Україні. За прогнозами УкрГідрометцентру, на Київщині 3 грудня очікується вночі помірний, вдень невеликий сніг, утворення снігового покриву висотою 2-5 см; на дорогах ожеледиця. Вітер — північно-західний 7-12 м/с.
03 Грудня, 2019 р., 08:34
З метою покращення доступу до мобільного інтернету та чіткого визначення та моніторингу зобов’язань мобільних операторів щодо рівня покриття мобільним інтернетом, Міністерство цифрової трансформації України розпочало дослідження для наступних об’єктів культурної інфраструктури, що надають культурні послуги:
02 Грудня, 2019 р., 16:21
Кількість, і функції районного рівня самоврядування в України мають змінитися. Урядова Концепція передбачає - реформи місцевого самоврядування та адміністративно-територіальної організації влади. Також цього вже вимагає реальний стан речей в управлінні територіями.
02 Грудня, 2019 р., 15:08
Верховна Рада ухвалила Закон "Про внесення змін до Закону України "Про запобігання корупції" щодо викривачів корупції". Зміни до  законодавства вступають в силу з 01 січня 2020 року.
02 Грудня, 2019 р., 14:42
Оформити субсидію можна навіть через мережу Інтернет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування