Новини

02 Грудня, 2019 р., 14:33
Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України є конституційним обов’язком українців (ст. 65 Конституції та ч. 1 ст. 1 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу»). Військовий обов’язок встановлюється з метою підготовки громадян України до захисту своєї держави, забезпечення особовим складом ЗСУ, інших утворених відповідно до законів України військових формувань, а також правоохоронних органів спеціального призначення та Державної спеціальної служби транспорту, посади в яких комплектуються військовослужбовцями. Складовою частиною військового обов’язку є строкова служба в армії. 
02 Грудня, 2019 р., 14:28
Протягом   листопада  працівниками   управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог.  Кількість звернень за призначенням субсидії –  713,  державної  соціальної  допомоги  - 116,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 40.
02 Грудня, 2019 р., 13:26
Методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О.В. на базі ДНЗ№3 «Ромашка» проведено засідання районного методичного об’єднання вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти на тему: «Мануальний логопедичний масаж як один із методів корекційної роботи з дітьми, які мають мовленнєві порушення».
02 Грудня, 2019 р., 13:23
Так називався військово-патріотичний вишкіл, що відбувся нещодавно  в с. Козин Обухівського району на базі табору «Дніпро». Програма вишколу передбачала тактичну підготовку, що складалася із теоретичної частини, де учасники ознайомилися із історією застосування тактичних і стратегічних прийомів і методів, переглянули відеофільми про сучасну тактичну підготовку в Збройних силах України, та практичної складової, де інструктори із ГО «Українська тактика» провели заняття із застосування тактичних дій в складі «двійок», «трійок» та «четвірок» в сучасних бойових умовах.
02 Грудня, 2019 р., 08:24
Керівництвом Головного сервісного центру МВС була ініційована та проведена всеукраїнська нарада з представниками автошкіл.  Її головною метою стало обговорення проблемних питань, що виникли в діяльності закладів, які здійснюють підготовку та перепідготовку водіїв транспортних засобів. Зокрема, пов’язаних з нещодавніми змінами в Положенні про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, і Порядку підготовки, перепідготовки і підвищення кваліфікації водіїв транспортних засобів, передбачених постановою КМУ від 03.04.2019 №320. Захід такого масштабу і формату відбувся вперше.
02 Грудня, 2019 р., 08:17
29 листопада о 20:00  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в м. Яготин по вул. Сікорського. На місце виклику направлено 2  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
02 Грудня, 2019 р., 08:14
29 листопада о 03:12  до оперативно – диспетчерської служби м. Яготин надійшло повідомлення про загорання житлового будинку в с. Жоравка по вул. 1-го Травня. На місце виклику направлено 2  відділення 28 – ДПРЧ м. Яготин
29 Листопада, 2019 р., 15:22
29 листопада інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту ТОВ «РУСАВА» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність об’єктів господарювання. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
29 Листопада, 2019 р., 14:33
Рахунки в форматі IBAN 
29 Листопада, 2019 р., 14:19
Шановні працівники прокуратури! Вам – досвідченим правникам, людям честі, обов’язку та відповідальності за доручену справу належить нелегка, але надзвичайно необхідна місія забезпечення законних прав та інтересів громадян, суспільства та держави.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування