МОЯ ПОЛІТИКА — ЙТИ НА ЗУСТРІЧ ГРОМАДАМ ПРИ ФОРМУВАННІ ОТГ — ГОЛОВА КИЇВСЬКОЇ ОДА

Дата: 25.11.2019 09:32
Кількість переглядів: 322

Фото без описуГолова Київської обласної державної адміністрації Олексій Чернишов в ексклюзивному інтерв’ю виданню «Главком» пояснив перебіг процесу формування об’єднаних територіальних громад на Київщині.

Він зауважив, що часто об’єднанню заважають певні інтереси різних населених пунктів, тому, так чи інакше, робочій групі доведеться допомогти громадам у формуванні ОТГ.

«Ми маємо план — 69 ОТГ на території області. Це проєкт змін до перспективного плану, який розроблений Київською обласною державною адміністрацією. Зараз він активно проходить процес обговорення», — зазначив Олексій Чернишов.

Керівник Київщини підкреслив, що на нинішньому етапі його політика — максимально йти назустріч людям і громадам в тому форматі, в якому вони хочуть об’єднатися.

«Часто їхні бажання обґрунтовані та доцільні, деколи – не зовсім. Там, де рушійною силою є логіка і раціоналізм, там ситуація краща. Менш доцільні пропозиції в районах, де об’єднання йде з політичних мотивів – наприклад, участі у виборах. Але я впевнений, що ми цей процес пришвидшимо і завершимо вчасно», — підкреслив Олексій Чернишов.

Крім того, голова КОДА, відповідаючи на запитання журналіста про роль бізнес-еліт у формуванні ОТГ,  наголосив, що в жодному разі вони не мають права дозволити місцевим бізнесменам впливати на політику й управління районом.

Оційний сайт Київської обласної державної адміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування