Рейд «Дозвілля молоді» Яготинщини

Дата: 26.11.2019 08:32
Кількість переглядів: 516

За участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї релігій Яготинської районної державної адміністрації, відділу житлово-комунального господарства, торгівлі, транспорту та благоустрою Яготинської  міської ради, спільно із  інспектором з ювенальної превенції Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».

Рейдовою групою охоплені місця дозвілля молоді та  магазини - кафе міста Яготина. Представниками рейдової групи розповсюджено серед молоді рекламні буклети, щодо запобігання негативних звичок (вживання алкоголю, тютюнопаління) в молодіжному середовищі.  

На меті даних заходів є профілактика, попередження та виявлення злочинів. Також під час рейду було перевірено дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Власникам та працівникам закладів наголошено про адміністративну відповідальність яка чекає на них в разі ухилення ними вимог законодавства України.

Такі заходи не мають на меті обмежити у правах дітей, а тільки обмежити можливості впливу на них негативного та небезпечного середовища.  Головна мета – попередження злочинності як з боку дітей, так і проти них.  

Це ефективна можливість вберегти дітей від шкідливого впливу вулиці та стимулювання відповідальності батьків у цьому питанні.
 

Яготинський  районний  ЦСССДМ,

       Служба у справах дітей та сім’ї 

Яготинської райдержаміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування