Новини

09 Грудня, 2019 р., 15:28
09 грудня інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планову перевірку протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту КП  «Яготинська центральна районна Аптека № 20» в ході перевірки проведено перевірку електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, протипожежне водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність об’єктів господарювання. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
09 Грудня, 2019 р., 15:24
Рятувальники Яготинського РС ГУ ДСНС України у Київській області закликають та попереджають жителів Яготинщини, що нехтування правилами поведінки на річках, озерах та інших водних об’єктах у зимовий час може призвести до трагічних наслідків:
09 Грудня, 2019 р., 11:48
У закладах загальної середньої освіти Яготинського району активно проходить Всеукраїнська акція «16 днів проти  насильства».
08 Грудня, 2019 р., 12:05
Гра забувається, а результат назавжди залишиться в історії. 
07 Грудня, 2019 р., 18:08
Теплі усмішки, піднесений настрій, сердечні поздоровлення та святковий концерт – саме так відзначили своє професійне свято працівники органів місцевого самоврядування Яготинщини. Захід відбувся 6 грудня у Яготинському районному будинку культури.
06 Грудня, 2019 р., 11:17
Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.
06 Грудня, 2019 р., 11:14
05 грудня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями  Годунівського ДНЗ с. Годунівка.
06 Грудня, 2019 р., 11:10
Вже майже по заду І семестр навчання учнів в Яготинській дитячій школі мистецтв.
05 Грудня, 2019 р., 13:50
Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем волонтера! Бути волонтером – це важлива і відповідальна місія. Хоч раз побувавши в ролі волонтера, дуже важко відмовитися в подальшому від цього заняття. Це стає для людей способом життя. У час, коли наша країна перебуває у  надскладній ситуації, коли порушено територальну цілісність, підірвано економіку, а серед простих людей панує нерозуміння і розбрат, саме Ваша активна громадська позиція, небайдужасть та невтомна праця додає віри у те, що у нашого народу є майбутнє. Адже єднання - це запорука успіху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування