Новини

02 Листопада, 2018 р., 13:44
Як оподатковується дохід, отриманий від продажу нерухомого майна
02 Листопада, 2018 р., 11:05
На оперативній нараді Яготинської районної державної   адміністрації у жовтні 2018 р. розглянуто питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення в Яготинському районі та питання  стану виконання призначення житлових  субсидій  на опалювальний  період  2018-2019 рр.
02 Листопада, 2018 р., 10:06
01 листопада  працівниками Яготинського  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 13 сім’ях в яких виховується 35 дітей та проживають в Яготинському районі: села Годунівка, Жоравка, Лемешівка, Лозовий Яр, Червоне, Сотниківка, Супоївка та місто Яготин.
02 Листопада, 2018 р., 08:51
Цей день – чудова нагода висловити вдячність тим, хто обрав таку потрібну і благородну сферу діяльності, як соціальний захист населення нашого краю. 
01 Листопада, 2018 р., 17:02
Для вирішення проблем жителів району, підтримки й соціального захисту малозабезпечених сімей, для забезпечення мінімальних соціальних гарантій,  01 листопада 2018 року,  під керівництвом першого заступника голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось засідання комісії з розгляду заяв громадян з питань призначення державних соціальних допомог, субсидій малозабезпеченим сім’ям та призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам.
01 Листопада, 2018 р., 16:33
Нова модель освіти в Україні покликана переорієнтувати навчально-виховний процес на становлення духовно здорової творчої особистості, здатної продуктивно мислити, розв’язувати проблеми сьогодення й майбутнього.
01 Листопада, 2018 р., 16:12
Проблеми у сфері дорожнього господарства завжди знаходяться в центрі уваги районної влади. На сьогоднішній день в м.Яготин продовжується поточний ремонт доріг. Зокрема, вже здійснений поточний ямковий ремонт доріг по вул. Київська та Незалежності (від залізничного мосту до зупинки Робітнича) та в напрямку зупинки Каштани, також роботи по ліквідації ямковості будуть проведені на перехресті вулиць Шевченка та Пирятинська, та в напрямку зупинки Гирича, не залишиться без уваги дорожників і вул.Переяслівська, на якій також заплановані роботи.
01 Листопада, 2018 р., 13:00
На автомобільній дорозі Т- 25-41 Новий Биків - Згурівка - Яготин на ділянці км 38 + 000 - км 40 + 700 у  м. Яготин (вул. Незалежності), на ділянці автодороги розпочались підготовчі роботи для виконання поточного середнього ремонту. Цього тижня планується  розпочати роботи з фрезерування проїзної частини,  після чого підрядною організацією будуть виконуватись роботи з  влаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття. Замовником робіт є  Служба автомобільних доріг у Київській області  Підрядна організація -  ТОВ Автобанн Служба автомобільних доріг у Київській області звертається до всіх учасників дорожнього руху з розумінням поставитись до тимчасових незручностей, які виникають під час проведення ремонтно-будівельних робіт.
01 Листопада, 2018 р., 12:40
На базі Яготинської районної філії КОЦЗ 01 листопада 2018 року було проведено семінар з техніки пошуку роботи  для безробітніх на тему: «Використання джерел інформації про вакансії». Мета -  ознайомити   клієнтів центру зайнятості   з основними джерелами інформації про вакансії, їх перевагами та недоліками.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування