У м.Яготин тривають роботи з ямкового ремонту доріг

Дата: 01.11.2018 16:12
Кількість переглядів: 537

Фото без описуПроблеми у сфері дорожнього господарства завжди знаходяться в центрі уваги районної влади. На сьогоднішній день в м.Яготин продовжується поточний ремонт доріг. Зокрема, вже здійснений поточний ямковий ремонт доріг по вул. Київська та Незалежності (від залізничного мосту до зупинки Робітнича) та в напрямку зупинки Каштани, також роботи по ліквідації ямковості будуть проведені на перехресті вулиць Шевченка та Пирятинська, та в напрямку зупинки Гирича, не залишиться без уваги дорожників і вул.Переяслівська, на якій також заплановані роботи.

Виконання вказаних робіт стало можливе за сприяння голови Яготинської районної державної адміністрації В.С.Шмигановського, який  досяг домовленостей з головою наглядової ради «Молочний Альянс» С.М.Вовченком, щодо виділення коштів на ямковий ремонт доріг в м.Яготин.

Роботи з ремонту дорожнього покриття виконує КП "Березанський ККП". Поточний ремонт проводиться струменевим методом з використанням бітумної емульсії за допомогою спецобладнання.

Слід зауважити, що виконання вказаних робіт з ямкового ремонту доріг  це безумовно, комфорт та безпека учасників дорожнього руху і пересічних містян.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування