Вітання голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з Днем працівника соціальної сфери!

Дата: 02.11.2018 08:53
Кількість переглядів: 511

Фото без описуШановні працівники соціальної сфери!

Від щирого серця вітаю вас з професійним святом!

Ваша щоденна праця є запорукою того, що велика кількість громадян, котрі потребують уваги і підтримки з боку держави, відчувають себе захищеними у цей непростий для України час.

Ви щоденно піклуєтесь про ветеранів війни і праці, людей похилого віку, інвалідів, пенсіонерів, дітей-сиріт, безробітних, підтримуєте малозабезпечені та багатодітні сім'ї, допомагаєте їм здолати життєві труднощі, повірити в себе і свої можливості, знайти вихід з найскрутнішої ситуації. 

 Ви ті, хто першими приймає на себе людські проблеми, біль та життєві негаразди, ви ті, хто від них не відвертається, а прагне допомогти і підтримати кожного.

Серед вас є працівники різного фаху. Стаж служби одних обчислюється не одним десятком років і ті, у кого ця служба лише розпочинається. Але у кожного з вас за плечима багатий життєвий досвід роботи з людьми, великі професійні знання, високе почуття відповідальності, бажання працювати.

Я щиро дякую фахівцям управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації, працівникам Територіального центру соціального обслуговування громадян Яготинського району, працівникам Пенсійного фонду у районі, центру зайнятості, фонду соціального страхування, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та службі у справах дітей, усім іншим працівникам соціальної сфери в районі за невтомну та самовіддану працю.

Соціальному працівнику доводиться стикатися з різними сферами життя людини і суспільства: фізичним і психічним здоров'ям, особистими і груповими конфліктами, плануванням сім'ї, з проблемами працевлаштування, професійної і соціальної адаптації різних категорій населення, профілактикою асоціальної поведінки, здійсненням правосуддя і багатьма іншими.

Сьогодні в соціальній сфері Яготинщини району працює близько 200 чоловік. Вони дарують людям надію на краще, вчасно подають руку допомоги тим, хто цього потребує. Для багатьох з них слова Івана Франка - «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим» - стали сенсом життя.

Ваша праця скромна і не завжди помітна, але завжди сповнена душевного тепла. За це вам шана і повага серед людей. Переконаний, що вам вистачить снаги, витримки та професіоналізму для подолання всіх труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого району, соціального захисту тих, хто його потребує.

Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення своєї причетності до великої справи соціального захисту людини.

Сердечно бажаю вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, радості, невичерпної життєвої енергії і нехай добро, зроблене вами, повертається до вас сторицею.

 

Голова Яготинської районної державної адміністрації                                          В.С.Шмигановський

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування