Танець – це можливість зробити своє життя яскравішим

Дата: 25.03.2019 15:58
Кількість переглядів: 714

Фото без описуВже зовсім не уявляють свого життя без танцю вихованці зразкового дитячого хореографічного колективу «Барвінок». Не уявляють вони, і життя свого колективу без участі в різних фестивалях-конкурсах хореографічного мистецтва.

16 березня 2019 року в м. Київ відбувся вже давно популярний в Україні та за її межами Міжнародний фестиваль-конкурс «Соняшник», номінація «хореографія».  Метою кожного фестивалю є виявлення дитячих талантів України.

І знову талановиті учні зразкового  хореографічного ансамблю «Барвінок» Яготинської дитячої школи мистецтв, керівник Зінаїда Павлівна Козачок, взяли участь у творчому змаганні. Цього разу свої сили вирішили спробувати не лише вже досвідчені конкурсанти (старша група ансамблю), а й ще зовсім юні, не менш старанні та талановиті учні молодшої групи ансамблю «Барвінок», які вперше дебютували на такій великій сцені. Розмаїття класичної, народної та сучасної хореографії демонстрували велика кількість учасників з різних міст України. Юні танцюристи ансамблю багато і наполегливо працювали, мали високий рівень підготовки, і тому, вкотре, здобули чергові перемоги на ще одному Міжнародному фестивалі-конкурсі.

На розсуд журі зразковий хореографічний ансамбль «Барвінок» представив по два танці в молодшій та середній віковій категорії, кожна з яких завоювала призові місця.

Отже, за підсумками журі молодша група ансамблю отримала І місце за «Повітряний екіпаж», ІІІ місце за «Вари, вари, кашку»; старша група отримала І місце за композицію  «Підківки» та ІІ місце за «Ковбойський танець». За перемогу керівник та конкурсанти отримали дипломи  переможців, призовий кубок, медаль на згадку про участь, солодкі подарунки, і звичайно ж, новий досвід та приємні враження.

Ми дякуємо штабу Блока Петра Порошенка «Солідарність» у Яготинському районі за надання безкоштовного автобуса для перевезення учнів старшої групи ансамблю «Барвінок»,   батькам за підтримку своїх дітей у період підготовки та під час участі у конкурсі. Пишаємося нашими дітками, радіємо їх успіхам та щиро бажаємо  зразковому хореографічному колективу «Барвінок» та керівнику Зінаїді Козачок нових досягнень та втілення творчих ідей! Так тримати!

 

                                                                                                     Алла Романова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування