Про заміну опор ліній електропереч та залучення інвестицій говорили на зустрічі з головою адміністрації В.С.Шмигановським

Дата: 27.03.2019 16:38
Кількість переглядів: 650

Фото без опису26 березня, в рамках проведення виїзних зустрічей з громадськістю, відбулась зустріч голови райдержадміністрації В.С.Шмигановського з жителями  с.Черняхівки  з метою обговорення актуальних та проблемних питань громади.

На початку зустрічі перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко ознайомила присутніх із результатами робіт, які було проведено в 2018 році за різними напрямками та поділилася планами на найближчий час, звернула увагу на соціально значимі проекти, які плануються до реалізації в цьому році в районі за рахунок різних джерел фінансування.

В свою чергу голова адміністрації В.С.Шмигановський детально зупинився на питаннях освітньої галузі та медичної сфери району, удосконалення матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів тощо.

 «Вся моя робота полягає в наданні реальної допомоги Фото без описукожній громаді. Є дуже багато проблем в кожному населеному пункті, які потребують негайного вирішення. Саме тому я сьогодні тут з вами, аби особисто почути про ті проблемні питання, які Вас турбують та які мають бути вирішені першочергового. Ми маємо разом з вами напрацювати перспективний план розвитку району".

Під час зустрічі актив села Черняхівки  порушував  питання: необхідності заміни опор ліній електропередач та кронування дерев, що перешкоджають їх роботі, ремонту газорозподільчого пункту та роботи аварійної газової бригади, руху вантажного транспорту по вул. Миру, роботи радіоточок, стану забезпечення законності, охорони прав, свобод і законних інтересів громадя, скоєння крадіжок.

В доповіді дільничного офіцера поліції С.В.Сахна зазначалось: працівниками Фото без описуполіції Яготинського відділення поліції вживалися заходи щодо попередження правопорушень і розкриття скоєних злочинів, а також забезпечення надійної охорони громадського порядку в Яготинському районі під час масових заходів. 

Керівники установ та організацій, які також беруть участь в зустрічах відповідали на запитання жителів села, що стосувалися соціального та пенсійного забезпечення.

Василь Степанович уважно вислухав усі проблемні питання. На більшість з них надані роз’яснення та рекомендації щодо їх вирішення. За окремими зверненнями надані доручення керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації та установ для розгляду і виконання.

На завершення зустрічі голова райдержадміністрації Фото без описуВ.С.Шмигановський наголосив, що такі зустрічі сприяють взаємодії з громадськістю, визначають проблемні питання та надають можливість оперативно їх вирішувати, та побажав усім присутнім миру і добробуту.

Присутні мали змогу висловити свої зауваження та внести пропозиції з питань забезпечення законності, охорони своїх прав, свобод та інтересів на території їхньої сільської ради, а також заповнивши анонімні анкети, вказати на що потрібно правоохоронцям звернути увагу в першу чергу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування