Голова районної державної адміністрації провів особистий прийом громадян

Дата: 27.03.2019 19:39
Кількість переглядів: 531

Фото без описуОднією з найефективніших форм діалогу влади з громадою є особисті прийоми громадян. Відповідно до затвердженого графіка 27 березня голова адміністрації В.С.Шмигановський провів черговий прийом громадян.

Сьогодні під час особистого прийому громадян до голови  райдержадміністрації звернулися мешканці району з питаннями: надання земельного паю, реабілітації дитини-інваліда, поселення в будинок «Доглянута старість», надання допомоги на погашення  заборгованості по газопостачанню, присвоєння звання заслуженого працівника культури і тд.

За результатами особистого прийому громадянам були надані фахові роз’яснення і консультації щодо можливих варіантів вирішення порушених питань.

Щодо звернень, які потребували додаткового вивчення, голова надав доручення керівникам структурних підрозділів Яготинської райдержадміністрації у найближчий термін опрацювати їх та надати пропозиції для вирішення.

Довідково.

Прийом громадян керівництвом Яготинської райдержадміністрації проводиться за дресою: м.Яготин, вул.Незалежності,110, ІІІ пов., каб. 311

Графік особистого прийому розміщений на інформаційних стендах у приміщенні Яготинської райдержадміністрації та на офіційному веб-сайті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування