Відбулося засідання колегії відділу освіти

Дата: 27.03.2019 19:14
Кількість переглядів: 553

Фото без опису27 березня, в приміщенні малої зали Яготинської районної державної адміністрації проведено засідання колегії відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації.

У засіданні взяли участь голова адміністрації В.С.Шмигановський, начальник відділу освіти, молоді та спорту Ю.В.Юхта, лікар-педіатр КНП «ЯЦПМСД»М.С.Стужук, працівники відділу освіти, молоді та спорту, районного методичного кабінету, керівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти,

В рамках засідання присутні розглянули наступні питання порядку денного:

1. Про стан проведення заходів з правовиховної та профілактичної роботи щодо попередження правопорушень, бездоглядності, жорстокості та булінгу у дитячому та молодіжному середовищі.                                                           

2. Про наслідки моніторингу освітньої діяльності Двірківщинського НВК.  Фото без опису   

3. Про стан виконання угоди між відділом освіти, молоді та спорту та районною радою профспілки у 2018-2019 н.р.

4. Про затвердження заходів до відзначення Року дитини у Яготинському районі.                                                                    

5. Про профілактику захворювання на кір.                                                                        

6. Про організацію харчування у навчальних закладах.

Під час спілкування із освітянами В.С.Шмигановський окреслив основні проблеми та недоліки, які є  у роботі закладів освіти району. 

“В умовах обмеженех бюджетних можливостей галузь освіти була, є і надалі буде одним із пріоритетних напрямків роботи районної влади. При плануванні бюджету на 2019 рік галузь освіти буде профінансовано по Фото без описумаксимуму. Сьогодні маємо багато напрацювань по ремонту (утепленню) приміщень шкіл, заміни системи опалення, запровадження заходів з енергозбереження, однак є ще над чим працювати. Ми повинні забезпечити максимальну ефективність використання наявних коштів, аби кожна копійка була використана з користю. Я переконаний, що спільними зусиллями районної влади, керівників закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освітипрацівників відділу освіти ми забезпечимо належне утримання закладів освіти та високий рівень навчально-виховного процесу у закладах району”, – сказав Василь Степанович.

Аналіз роботи закладів освіти вкотре підтвердив, що Фото без описууспіхи досягаються там, де належним чином здійснюється організаторська діяльність керівників закладів освіти, їх вміння працювати з органами влади (сільськими головами), керівниками сільськогосподарських підприємств.

Очільник району подякував керівникам навчальних закладів за роботу щодо стабільного функціонування навчальних закладів у 2018 році та висловив сподівання на вагомі результати учнівських та педагогічних колективів у 2019 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування