В.С.ШМИГАНОВСЬКИЙ ПРОВІВ ОСОБИСТИЙ ПРИЙОМ ГРОМАДЯН

Дата: 04.04.2019 09:22
Кількість переглядів: 642

Основне завдання влади – зробити життя людей комфортним та зручним. У цьому впевнені і самі громадяни, а тому йдуть зі своїми проблемами на особистий прийом до голови Яготинської районної державної адміністрації. На черговому особистому прийомі громадян. Василь Степанович намагався вникнути у кожне питання та допомогти у його вирішенні.

У кабінеті голови Яготинської районної державної адміністрації у прийомний день не зачиняються двері. Сюди зранку приходять люди, які вже не в змозі самостійно вирішити особисті проблеми, а тому шукають допомоги від представників влади.

Цього разу громадяни зверталися із питаннями надання матеріальної допомоги, надання автобусу для підвозу колективу «Барвінок» для участі у танцювальному фестивалі в м.Києві, незаконного будівництва гаража і тд.

Людей, які прийшли на особистий прийом також турбувала проблема правильності нарахування оплати за послуги газопостачання, газопостачальною організацією.

Уважно заслухавши жителів, очільник району доручив керівникам структурних підрозділів якнайшвидше сприяти вирішенню проблемних питань. Відповідні розпорядження очільник району дав відразу в присутності людей, які звернулися за допомогою. Тож, хоча географія нашого району досить широка, з усіх куточків Яготинщини до райдержадміністрації постійно приїжджають люди, бо відчувають тут підтримку та розуміння, а головне – бачать конкретний результат.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування