Новини

16 Травня, 2019 р., 10:19
15 травня,  головним спеціалістом служби у справах дітей та сім’ї Шульгою Н.С. було взято участь в семінарі для спеціалістів служб у справах дітей та сім’ї райдержадміністрацій, які здійснюють роботу з особами, які постраждали від домашнього насильства. Семінар проведено в приміщенні Київської обласної державної адміністрації, який організувала Комунальна установа Київської обласної ради «Київський обласний інформаційно-ресурсний, методичний центр «Родина»
16 Травня, 2019 р., 09:47
Сьогодні Україна відзначає День вишиванки – всеукраїнське свято, яке сприяє збереженню  народних традицій щодо створення та носіння етнічного вишитого одягу. Основною метою Дня вишиванки є збереження українських цінностей і їх популяризація серед молоді та населення держави в цілому.
16 Травня, 2019 р., 09:25
14.05.2019 працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно з працівниками управління захисту економіки в Київській області ДЗЕ Національної поліції України, слідчого відділу Бориспільського ВП ГУНП в Київській області, управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Київській області в рамках проведення спецоперації «Акциз – 2019» та досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України, виявлено та припинено діяльність підпільного цеху по виготовленню, розливу та фасуванню недоброякісних спиртовмісних лікеро-горілчаних виробів на території Київської області.
16 Травня, 2019 р., 09:22
15 травня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з учнями Сотниківського НВК "ЗОШ І - ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок) с. Сотниківка.
16 Травня, 2019 р., 08:46
15 травня 2019 року  методистом районного методичного кабінету відділу освіти, молоді та спорту Яготинської районної державної адміністрації Миненок О. В. на базі Засупоївського НВК «ЗОШ І-ІІ ст.-ДНЗ(ясла-садок)» було проведено засідання школи передового педагогічного розвитку дітей дошкільного віку на тему: «Художньо – продуктивна діяльність дітей старшого дошкільного віку».
16 Травня, 2019 р., 08:42
Поїздка за кордон на власному авто - не така вже й ризикована справа, як це здається на перший погляд. Головне - ретельно підготувати автівку до тривалої подорожі, правильно спланувати автомобільний тур і мати всі необхідні документи: що підтверджують особу, договір обов’язкового страхування цивільної відповідальності власників транспортних засобів, свідоцтво про реєстрацію авто і посвідчення водія.
15 Травня, 2019 р., 16:18
15 травня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з головними лікарями медичних закладів Яготинського району.
15 Травня, 2019 р., 12:41
Сьогодні, 15 травня, голова Яготинської районної  державної адміністрації В.С.Шмигановський провів черговий прийом громадян. Зі своїми зверненнями до голови адміністрації звернулися 5 мешканців району. Порушені на прийомі питання стосувалися переважно надання матеріальної допомоги на лікування, прописки в будинок та особисті звернення.
15 Травня, 2019 р., 09:15
Шановні жителі Яготинського району! Від щирого серця вітаю Вас з Міжнародним днем сім’ї!
15 Травня, 2019 р., 08:15
Держпродспоживслужба: Оприлюднено вимоги для ввезення харчових продуктів до Тринідад і Тобаго

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування