Голова адміністрації провів нараду з головними лікарями закладів охорони здоров'я

Дата: 15.05.2019 16:18
Кількість переглядів: 564

Фото без опису15 травня, голова адміністрації В.С.Шмигановський провів робочу зустріч з головними лікарями медичних закладів Яготинського району.

Головний лікар НКП Яготинський «Центр первинно медико-санітарної допомоги» Яготинської районної ради І.І.Сахно зазначив, що станом на  15.05.2019р. в районі заключено 28 991 декларації. Відсоток укладених декларацій (договорів) від постійного населення територій складає 90,16 %. По області 77 закладів ЦПМСД заключили 1 375 203 декларації, що в середньому на заклад складає 17 859 штук.

Виписуються рецепти на лікарські засоби по Урядовій програмі «Доступні ліки». З 01.04.2019 року заклад перейшов на виписку електронних рецептів по даній програмі.

З 16.05.2019 року планується розпочати приведення у відповідність вимог щодо газового господарства в амбулаторії с. Лозовий Яр, ФАП с. Лемешівка та ФП с. Гензерівка.

Вже на наступному тижні в приміщенні дитячої поліклініки розпочнеться ремонт. Голова адміністрації В.С.Шмигановський вніс пропозицію оформити стіни закладу розписами учнів Яготинського НВК №1, які нещодавно прикрасили Привокзальну площу міста.

В свою чергу головний лікар КНП «Яготинська центральна районна лікарня» В.С.Нескорожений доповів про продовження ремонтних робіт у стерилізаційному відділені, який планується завершитись до 31 липня 2019 року.

За підсумками наради голова адміністрації В.С.Шмигановський надав ряд доручень головним лікарям медичних закладів та пообіцяв в найближчим часом особисто перевірити стан благоустрою біля закладів охорони здоров’я.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування