Новини

08 Травня, 2019 р., 14:24
Уряд перебудовує систему охорони здоров’я. Всі наявні комунальні заклади, які надають первинну медичну допомогу, цього року перейшли на нову, більш вигідну систему фінансування – «гроші за пацієнтом». Тепер вони отримують кошти за послуги, які надають пацієнтам. Не за розмір приміщення, кількість ліжок або ж медперсоналу. Дохід залежить від обсягу роботи.
08 Травня, 2019 р., 14:22
Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги.Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближали люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні.
08 Травня, 2019 р., 12:01
При райдержадміністрації діє спостережна комісія, основним завданням якої є організація та здійснення громадського контролю за дотриманням прав, основних свобод і законних інтересів засуджених та осіб, звільнених від відбування покарання, надання допомоги у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання. У своїй діяльності районна спостережна комісія тісно співпрацює з Яготинським районним відділом філії Державної установи «Центр пробації» у м.Києві та Київській області, Яготинським  відділенням Переяслав- Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції у Київській області, управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації, районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, НКП "Яготинська центральна районна лікарня" Яготинської районної ради, управлінням пенсійного фонду та громадськими організаціями.
08 Травня, 2019 р., 10:00
Команда Координаційний центр з надання правової допомоги до ваших послуг за номером 0 800 213 103. Цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів. Захищаймо права разом! #МінЮст #БПД #ПРАВОВА_ДОПОМОГА
07 Травня, 2019 р., 16:04
Перший заступник голови адміністрації Т.П.Сухенко провела щотижневу апаратну нараду за участі міського голови Н.М.Дзюби, заступника голови районної ради В.А.Потельчака, керівників установ, організацій району та структурних підрозділів адміністрації.
07 Травня, 2019 р., 10:24
1.Обстежено умови проживання 4 непрацездатних громадян, з них виявлено 1 особу, яка потребує обслуговування у відділенні соціальної допомоги вдома, їм надано допомогу в оформленні необхідних документів та зараховано на обслуговування;
07 Травня, 2019 р., 10:10
Міністерство молоді та спорту у партнерстві з ЮНІСЕФ в Україні та експертною компанією Pro.mova продовжує роботу щодо розроблення Стратегії розвитку молодіжної політики 2030.
07 Травня, 2019 р., 10:02
5 травня 2019 року на стадіоні Яготинської ЗОШ № 1 відбулися зональні змагання з футболу «Шкіряний м’яч» гравців 2006 року народження. Командою переможницею стала учнівська збірна Супоївського НВК (вчитель фізичної культури Тараненко О.В.).
07 Травня, 2019 р., 09:59
06 травня 2019 року в рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» рятувальники Яготинського районного сектору провели профілактичну бесіду з вихованцями  Засупоївського НВК "ЗОШ І - ІІІ ст.-ДНЗ (ясла-садок) с. Засупоївка.
 
07 Травня, 2019 р., 09:53
Чи потрібно у травні повторно звертатися з документами? Усім діючим субсидіантам, які не матимуть заборгованості за комуналку, у травні автоматично перепризначать субсидію на новий період. Її з травня видаватимуть готівкою: пенсіонерам на пенсійну картку чи через Укрпошту, всім, хто ще не на пенсії – через Ощадбанк.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування