Новини

20 Травня, 2019 р., 10:32
Відповідно до графіку проведення комплексних об’єктових навчань (тренувань) з питань цивільного захисту, 17 травня 2019 року,  проведено на АЗС ТОВ «Конверс Лінкс», які розташовані на території району спеціальне об’єктове навчання. В ході навчання перевірено готовність протипожежної служби та служби оповіщення АЗС шляхом проведення ліквідації умовної пожежі на території АЗС членами добровільної пожежної дружини за допомогою первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників). За результатами навчання проведено засідання керівного складу АЗС ТОВ «Конверс Лінкс» на якому проведено аналіз навчання.
20 Травня, 2019 р., 10:20
Як обрати професію? Питання це досить складне, серйозне і актуальне у всі часи.
17 Травня, 2019 р., 15:14
Доброго дня! Мій сусід орендує земельну ділянку вже декілька років, але тиждень тому до нього приїхали невідомі люди з документами і заявили, що віднині вони є орендарями. Він звернувся до поліції, там зареєстрували заяву і більше нічого. Цього року я теж планував взяти землю в оренду, але тепер  побоююсь. Підкажіть, як бути?
17 Травня, 2019 р., 15:01
Доволі часто працівники самостійно або під впливом обставин змінюють умови своєї роботи: це може бути зміна виду трудової діяльності, робочого місця, розміру і систем оплати заробітної плати, пільг, графіку та інших умов. Одне із завдань органів юстиції – надати кожному громадянинові можливість ознайомитися із особливостями законодавчого регулювання відносин, що виникають у цій площині.
17 Травня, 2019 р., 12:47
Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг! Нехай це свято зітре кордони й об'єднує українців по всьому світу.
17 Травня, 2019 р., 12:15
В Яготинській районній державній адміністрації систематично проводяться засідання комісії з питань захисту прав дитини, основними завданнями якої є сприяння забезпеченню реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток. Комісія, відповідно до покладених на неї завдань, розглядає питання, у тому числі спірні, які потребують колегіального вирішення. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування