Головне управління ДФС у Київській області інформує

Дата: 16.05.2019 09:25
Кількість переглядів: 390

14.05.2019 працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Київській області спільно з працівниками управління захисту економіки в Київській області ДЗЕ Національної поліції України, слідчого відділу Бориспільського ВП ГУНП в Київській області, управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Київській області в рамках проведення спецоперації «Акциз – 2019» та досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.190 КК України, виявлено та припинено діяльність підпільного цеху по виготовленню, розливу та фасуванню недоброякісних спиртовмісних лікеро-горілчаних виробів на території Київської області.

В рамках даного кримінального провадження та на підставі ухвали суду проведено обшук, за результатами якого вилучено алкогольну продукцію відомих марок «Chivas Regal», «Finlandia», «Kvint», «Smirnoff», «Absolut» загальної кількості 243 коробки, які розфасовані по 2 та 3 літри кожна, 467 коробок типу «Бег-iн-бокс» ємністю 10 літрів кожна, а також виробничі потужності для виробництва контрафактної горілчаної продукції.

Загальна сума вилучених товарно-матеріальних цінностей складає2,4 млн. гривень, з яких підакцизних товарів на суму понад 1,8 млн. гривень. Вилучені товарно-матеріальні цінності передані на відповідальне зберігання.

Досудове розслідування кримінального провадження триває.

ГУ ДФС у Київській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування