Новини

29 Липня, 2019 р., 13:45
КОНСУЛЬТУЄ МІНІСТР ЮСТИЦІЇ УКРАЇНИ ПАВЛО ПЕТРЕНКО
29 Липня, 2019 р., 07:01
26 липня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планові перевірки протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту Капустинського НВК, Фарбованського НВК, Ничипорівського НВК та Засупоївського НВК Яготинського району. В ході, якої проводилась перевірка електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність закладів освіти. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
26 Липня, 2019 р., 14:29
Працівники Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді видали гуманітарну допомогу сім’ям та особам,  які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги. Одяг, взуття, текстиль для дому та дитячі іграшки знайшли своїх нових власників!
26 Липня, 2019 р., 11:41
Протягом червня та липня працівниками Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської районної державної адміністрації, спільно із інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області здійснено обстеження житлово-побутових умов проживання в 40 сім’ях, в яких виховується 83 дитини та які проживають в Яготинському районі: села Богданівка, Годунівка, Жоравка, Капустинці, Кулябівка, Лемешівка, Лозовий Яр, Ничипорівка, Панфили, Сотниківка, Сулимівка, Супоївка, Фарбоване, Черняхівка, та  місто Яготин.
26 Липня, 2019 р., 11:31
За участі працівників Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  та працівниками Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області організовано та проведено рейд «Дозвілля молоді».
26 Липня, 2019 р., 10:52
Яготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав сім’ї з Днем родини. Адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.
26 Липня, 2019 р., 09:59
  25 липня 2019 року, в приміщенні малого залу адміністрації відбулося засідання містобудівної ради при Яготинській районній державній адміністрації. В засіданні взяли участь заступник голови адміністрації В.М.Гончар, начальник відділу містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства адміністраці Г.О.Колозіна, начальник відділу в Яготинському районі Головного управління Держгеокадастру у Київській області Л.Г.Дьоміна, начальник відділу з питань юридичного забезпечення та земельних відносин апарату Яготинської міської ради О.М.Кудрявський,  начальника відділу юридичного забезпечення та звернень громадян апарату адміністрації В.В.Гелевера, завідувач сектору з питань запобігання та виявлення корупції адміністрації Д.В.Згурський, представник спілки архітекторів України, головний архітектор ПП «Архаїка» М.О.Харчов, головний архітектор, представник ТОВ «Геофекторі», м. Бровари Є.О.Ножко.
25 Липня, 2019 р., 16:34
Кабінет Міністрів України прийняв зміни до постанови від 4 червня 2007 року №795, які дозволяють розширити перелік платних номерних знаків, що мають підвищений попит серед автовласників.
25 Липня, 2019 р., 10:50
Якісний розгляд звернень громадян та своєчасне надання відповідей на них – це один із ключових моментів, якому приділяється постійна увага.
24 Липня, 2019 р., 15:36
26 липня 2019 року з 11.00 до 13.00 у приміщення Яготинського відділу Бориспільської місцевої прокуратури, за адресою: вул. Незалежності, 67, м. Яготин Київської області, особистий прийом громадян здійснюватиме заступник прокурора Київської області  -  Голинський Ярослав Олегович .

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування