Новини

02 Серпня, 2019 р., 11:18
Голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян зустрівся з молодіжною радою при Київській ОДА.
02 Серпня, 2019 р., 11:16
В Україні запустили перший портал відкритих геоданих для громад. Це перший інструмент для розумного управління громадами. Він містить понад 100 датасетів з 40 джерел та 13 порад щодо їх застосування.
02 Серпня, 2019 р., 11:14
Президент України Володимир Зеленський підписав Указ «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг», що спрямований на упорядкування та забезпечення прозорості роботи державних реєстрів, розвиток сучасних засобів електронної ідентифікації та запровадження пріоритетних для громадян і бізнесу електронних державних послуг.
02 Серпня, 2019 р., 11:13
30 липня в Офісі Президента України відбулася нарада з питань реалізації унікальних для світової практики комплексних електронних послуг, пов’язаних із народженням дитини та оформленням відповідних документів. Участь у нараді взяли Глава держави, представники профільних центральних органів виконавчої влади та міжнародних донорських проектів.
01 Серпня, 2019 р., 16:12
Для вирішення проблем жителів району, підтримки й соціального захисту малозабезпечених сімей, для забезпечення мінімальних соціальних гарантій,  1 серпня,  під керівництвом виконувача обов'язків голови адміністрації Т.П.Сухенко відбулось засідання комісії з розгляду заяв громадян з питань призначення державних соціальних допомог, субсидій малозабезпеченим сім’ям.
01 Серпня, 2019 р., 14:56
В рамках проведення інформаційної кампанії до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми, з метою попередження торгівлі людьми та підвищення обізнаності громадян щодо безпечної міграції, 31 липня 2019 року  в Яготинському районному секторі управління Державної міграційної служби у Київській області, працівниками  Яготинського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей та сім’ї Яготинської РДА, спільно із  інспектором з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області проведено інформування жителів району щодо обізнаності з питань протидії торгівлі людьми, форм експлуатації людей, як уберегтися від потрапляння у процес торгівлі людьми  та розповсюджено  інформаційні буклети: «#Людина не товар» , «Якщо ви потрапили у ситуацію, коли:», «#ПротиДійua Торгівлі людьми».
01 Серпня, 2019 р., 14:47
 Звіт  про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Яготинського району  у   І півріччі 2019 року
01 Серпня, 2019 р., 14:43
Податківці Київщини викрили «сімейний» підряд з ухилення від сплати податків
01 Серпня, 2019 р., 14:35
На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював сервіс, за допомогою якого можна легко перевірити вартість номерного знаку з бажаною комбінацією цифр. Нагадаємо, що відсьогодні набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року № 663, відповідно до якої розширяється перелік платних номерних знаків, доступних для замовлення громадянами. Зауважте, що послугою можуть скористатися лише власники легкових автомобілів.
01 Серпня, 2019 р., 13:51
1 серпня, під керівництвом виконувача обов’язків голови адміністрації Т.П.Сухенко в малому залі адміністрації відбулось чергове засідання оперативного  штабу по підготовці господарського комплексу району до опалювального періоду 2019 – 2020 року. В засідання взяли участь заступник голови адміністрації В.М.Гончар, керівники структурних підрозділів адміністрації, сільські голови,представники Яготинської міської ради, КПТМ «Яготинтепломережа»,  керівники районного будинку культури та бібліотечної системи району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування