Родина – найсвятіше, найцінніше!

Дата: 26.07.2019 10:52
Кількість переглядів: 636

Фото без описуЯготинський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді привітав сім’ї з Днем родини. Адже саме родина є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі.

З давніх часів родина для українців відігравала надзвичайну роль, це найбільша цінність у житті, джерело життєдайної енергії, надія на щасливе майбутнє. Саме у родині формується характер, особистісні якості, прищеплюється відповідальність, порядність, повага до старшого покоління. Родина не тільки наша незамінна і постійна моральна та матеріальна підтримка, а гармонійний та міцний союз родини і держави – один із найважливіших чинників її процвітання, добробуту й благополуччя громадян.

Українці споконвічно вирізнялися з-поміж інших народів шанобливим ставленням до родинних цінностей. День родини є відносно новим, проте, важливим й актуальним святом, тому що родина – найсвятіше, найцінніше, що є в житті кожної людини.

Подарунки до Дня родини отримали  8 сімей, в яких виховується 28 дітей. До привітань приєднались працівники служби у справах дітей та сім’ї та інспектор з ювенальної превенції  Яготинського відділення поліції Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Національної поліції в Київській області.

Зичимо кожній родині нашого району міцного здоров'я, благополуччя, миру, злагоди та любові! Нехай щасливими і вдячними зростають діти! Нехай шану та повагу мають дорослі! Нехай для кожного родина залишається надійною фортецею, тим місцем, де завжди зрозуміють, підтримають і допоможуть!

Яготинський  районний  ЦСССДМ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування