Новини

06 Серпня, 2019 р., 14:12
Доброго дня, шановний Міністре! Звертаюсь до Вас з проханням роз’яснити процедуру державної реєстрації  фізичних осіб-підприємців. Які документи необхідно підготувати і чи можу я зробити це онлайн?
06 Серпня, 2019 р., 13:13
Сьогодні, 6 серпня 2019 року, набуває чинності Закон України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів», який встановлює загальні принципи та вимоги щодо інформації про харчові продукти, зокрема, стосовно їх маркування, а також обов'язки операторів ринку стосовно доведення цих даних до споживачів.
06 Серпня, 2019 р., 13:11
5 серпня, відбулася зустріч заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Віктора Шеремети з представниками ЗМІ Київської області з метою інформування про актуальні напрями державної підтримки фермерських господарств. Участь у заході взяли представники Департаменту підтримки фермерства, кооперації та розвитку сільських територій Міністерства аграрної політики та продовольства України.
06 Серпня, 2019 р., 13:04
06 серпня рятувальники Яготинського районного сектору провели пожежно-профілактичне відпрацювання  житлового сектору села  Лемешівка з метою попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій.
06 Серпня, 2019 р., 12:56
ЗАЯВА ПРО ВИЗНАЧЕННЯ ОБСЯГУ СТРАТЕГІЧНОЇ ЕКОЛОГІЧНОЇ ОЦІНКИ ДОКУМЕНТУ ДЕРЖАВНОГО ПЛАНУВАННЯ ПРОЕКТУ «ДЕТАЛЬНИЙ ПЛАН ТЕРИТОРІЇ ПІД БУДІВНИЦТВО СВИНОКОМПЛЕКСУ №12 З ЗАКІНЧЕНИМ ЦИКЛОМ ВІДГОДІВЛІ 30-ТИ ТИСЯЧНОГО ПОГОЛІВ’Я СВИНЕЙ В РІК, ЯКИЙ ЗНАХОДИТЬСЯ НА ТЕРИТОРІЇ ДВІРКІВЩИНСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (ЗА МЕЖАМИ НАСЕЛЕНОГО ПУНКТУ)
05 Серпня, 2019 р., 16:40
Динаміка росту надходжень до Держбюджету від платників Київщини становить 29%, - Олексій Кавилін За період січень-липень 2019 року платники податків Київської області направили до зведеного бюджету 15,7 млрд. грн. Такі дані навів начальник ГУ ДФС у Київській області Олексій Кавилін. Він підкреслив, що у порівнянні з аналогічним періодом минулого року у приведених умовах надходження збільшилися на 27,4% або 3,4 млрд. грн.
05 Серпня, 2019 р., 15:34
05  серпня 2019 року, під керівництвом виконувача обов’язків  голови райдержадміністрації Тетяни Сухенко, відбулася нарада з організації та відзначення в районі 28-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України . В нараді взяли  участь, виконувач обов’язків директора районного будинку культури Друченко Т.М., директор централізованої бібліотечної системи Василенко Л.П., директор районного будинку дитячої та юнацької творчості Лугини В.І., керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації
02 Серпня, 2019 р., 18:49
02 серпня 2019 року інспекторським складом Яготинського районного сектору проведено планові перевірки протипожежного, техногенного стану та цивільного захисту в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Яготинського району. В ході, якої проводилась перевірка електрогосподарства, шляхів евакуації, первинних засобів пожежогасіння, автоматичної пожежної сигналізації, зовнішнього та внутрішнього водопостачання, навчання персоналу до дій при виникненні пожеж, засобів індивідуального захисту та документації, яка регламентує безпечну діяльність закладів освіти. Під час обстежень проведено  інструктажі та бесіди на протипожежну тематику.
02 Серпня, 2019 р., 12:17
Протягом липня працівниками  управління дотримано вимоги Єдиної технології  прийому громадян, які звертались за призначенням всіх видів допомог. Кількість звернень за призначенням субсидії –  46,  державної  соціальної допомоги  - 228,  допомоги  внутрішньо переміщеним особам – 14.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування