Свідчення небайдужості, доброти та надії

Дата: 26.04.2019 11:23
Кількість переглядів: 596

Фото без описуПідопічні відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання в с. Черняхіка не обділені постійною увагою персоналу закладу. Та це звичайно, бо це «свої» люди. Важливлю є увага «зовнішня», яка дає відчуття потрібності і наснаги, коли думки повертаються до непересічних загальнолюдських цінностей, як самовідданість та співчуття, любов до ближнього і здатність змінити навколо себе на краще.    

Чистий Четвер напередодні Великодня нам подарував нових друзів. Тепло своїх рук і посмішок подарували професіонали своєї справи працівники салону «Фрейя». Надана допомога вкрай необхідна і корисна. Звичайно , море долонями не вичерпати, але молоді люди зробили і будуть періодично, як вони вирішили, робити свій внесок в благе діло, Сказати, що вони молодці, чи просто хороші – замало, бо  не ми їм говоримо, що ми є, а саме вчинком своїм і подарунком говорять, що вони поряд і завжди близько. І так приємно і тепло вже від того, що не працює банальний вислів « Кому потрібні чужі батьки?»

Тож, хочеться подякуати за чуйне ставленя і подаровану можливість підопічних закладу відчувати себе потрібними комусь. А токож, побажати здоров'я , процвітання, благополуччя і успіху. Нехай все добро і щастя , яке вони приносять, повернеться в багаторазовому розмірі.       

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування